november, 2021

fre12nov18:0018:00Nytt datum! Ellen Krauss | Moriska Paviljongen18:00 - 18:00 Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2

Evenemangsinfo

Konserten flyttas till fredag 12 november med anledning av covid19. Köpt biljett gäller.

Singer-songwriterkometen Ellen Krauss är som gjord för musiken, musiken som gjord för henne. I juli 2020 släpptes det efterlängtade debutalbumet ”Pearl”, uppföljaren till en lång rad succéartade singlar som ”The One I Love” och ”Criminal To Love”. I december ger hon sig ut på vägarna för ett antal exklusiva konserter för begränsade publiksamlingar – missa inte chansen att se denna stjärna i en avskalad och intim miljö.

_______________________________________

Konserten ges med bordsplacering. För att kunna genomföra den under rådande restriktioner till följd av Covid-19 så kan biljetter endast köpas i paket om två eller tre platser. Om ni köpt biljetter separat men vill sitta tillsammans med ett annat sällskap så maila till oss på info@moriskapaviljongen.se, och ange i vilket namn som dina och ditt sällskaps biljetter är köpta.

Ålder: 18 år

18.00 Insläpp
19.00 På scen

________________________________________

År 2018, innan Ellen Krauss hade hunnit skivdebutera, utnämndes hon till Rookie of the Year vid Denniz Pop Awards. Under 2019 har hon kallats Framtidens artist i P3 och turnerat för stor publik som uppvärmare åt Miriam Bryant. Därutöver har hon rott i land en deal med BMG i USA och med debutsingeln The One I Love lyckats nå drygt elva miljoner streams på Spotify – av runt arton miljoner totalt. Men så har Ellen Krauss rösten, närvaron, modet och en medfödd känsla att beröra – något som manifesteras extra tydligt på årets debutalbum ”Pearl”.

Hennes båda samarbetspartners Christian Walz och Jones Wetterberg, båda meriterade producenter, bestämde sig för att lägga allt annat åt sidan så fort de hörde Ellen Krauss sjunga. De blev helt golvade av den råa äkthet som hennes låtar förmedlar. ”Att jobba med Ellen är otroligt inspirerande”, säger Jones Wetterberg. ”Hon överraskar med sina vinklar och melodier och det är tydligt att hon skriver för att hon behöver skriva. Ungefär som en dagbok.”

Själv säger Ellen om sitt skapande: ”Jag känner att musiken gör så att jag kan gå vidare. Jag har ett driv till att göra musik och musiken i sin tur driver mig på något sätt framåt och ut ur saker. Det låter jätteklyschigt men den är som terapi för mig.”

Debutalbumet ”Pearl” släpptes sommaren 2020 och snabbt blev det tydligt att Sverige har fått en ny popröst att räkna med på allvar.

Mer

Tid

(Fredag) 18:00 - 18:00

Plats

Moriska Paviljongen

Norra Parkgatan 2

Scroll to Top
X
X