mars, 2021

tis16mar18:0019:30NYTT DATUM - Charlotta Beyoncé Björck - Mamagoals osv18:00 - 19:30 Cirkus Arena & Restaurang, Djurgårdsslätten 43-45

Evenemangsinfo

MAMAGOALS osv är en stunds avkoppling och eftertanke tillsammans med Charlotta Björck och ett piano. Hon bjuder inte bara på utomordentligt legitimt gnäll utan också ömsinta reflektioner kring föräldraskapet och dess för- och nackdelar. Med en fantastisk mix av beats, skönsång och en del primalskrik blir stunden med Charlotta en stund du ev. bör försöka glömma, men som du mer sannolikt kan komma att minnas. För evigt.

___________________

Om Charlotta Björck:
Humoristen och konstnären Charlotta ”Beyoncé Björck har över trettio tusen följare på Instagram och är ”BÄST PÅ HELAHELAHELA INTERNET” enligt en entusiastisk följare.
Charlotta är producent, projektledare och huvudperson för podcasten ”Inre geni slash demon”. Hennes talanger tar sig många uttryck – förutom att driva sin egen podcast tecknar hon serier samt skriver och framför sin egen musik.
Charlottas alias Beyoncé Björck, är en motrörelse för allt som är icke-perfekt. Allt som är icke-norm. Som motsats till all lycklig yta på Instagram låter hon sin konst ta plats med spetsig humor, satir, vassa texter, sång, illustrationer och inte minst – en slags kroppsaktivism.
Charlotta var nominerad till Det svenska humorpriset i kategorin Årets webbhumor på Barncancergalan 2018.

Mer

Tid

(Tisdag) 18:00 - 19:30

Plats

Cirkus Arena & Restaurang

Djurgårdsslätten 43-45

Scroll to Top
X
X