december, 2021

fre31dec10:0012:00Nyårsmeditation 31/12 ~ ONLINE10:00 - 12:00 Akka Meditation

Evenemangsinfo

Välkommen till nyårsmeditation med Akka – för många en viktig tradition, nu hela femte gången i följd!

Även 2021 väljer jag att göra nyårsmeditationen online, efter en nära och varm onlinecirkel förra året – där både ni på ön och fastlandet kan delta!

Nyårsmeditationen bjuder in till en stund att vila i den upplevelse som är levande i dig just nu. Övergången från 2021 till 2022 – en möjlighet att uppmärksamma upplevelser, sammanfatta, en inre reflektion.

Tacka, släppa, öppna upp, skapa riktning. I sällskap med änglarna, med kristallerna, med alla energier och väsen som vill finnas med oss i rummet. ♡

Ett vanligt år på jorden skulle vi ha delat alkoholfria bubblor – det har jag inte lyckats hitta en lösning på online (än!).

Därför önskar jag att du, för DIN egen allra bästa upplevelse – skapar din magiska setting där hemma, där du deltar. Skapa ett eget sacred space med mjuka tyger, ljus, rökelse – stäng ute din omvärld för en stund. Klä dig mjukt, vackert – som du behöver.

Du kanske har varit med förut, kanske kommer du första gången. Alla välkomna!

Din investering: 350 kronor. Anmälan är bindande. Jag spelar in just den meditation som guidas, så att du kan ta del av den även efteråt och vid eventuellt förhinder.

~ Nytt för året är att du som anmäler dig senast 10 december får ett brev hemskickat till dig i god tid före nyårsmeditationen, som bidrar till kontakt när vi ses. ~

Efter din anmälan får du länk till mötesrummet i Zoom – vårt digitala tempel för dagen. Om du behöver stöd i hur Zoom fungerar, meddela mig innan så hjälper jag dig.

Vi kommer att mötas i två timmar – men i olika steg, av meditation och sharing, i helgrupp och i mindre grupper beroende på antal deltagare. Som alltid ett tryggt space där hela du får finnas, hela du får ta plats.

Önskar din anmälan genom att gå in på www.akkameditation.se där du även kan betala för cirkeln.

Varmt välkommen!
Tove Eloa

Mer

Tid

(Fredag) 10:00 - 12:00

Plats

Akka Meditation

X
X