juli, 2022

fre29jul(jul 29)16:00sön31(jul 31)16:00Naturen viskar ditt namn16:00 - 16:00 (31) Inspirationskällan Svartedalen AB, Hålt 171

Evenemangsinfo

Helgen bjuder dig att gå djupare in i ditt sanna jag med naturen och djuren som vägvisare såväl som kraftfullt stöd och budbärare .Trygga Nordsvenska hästar kommer att bära dig genom Sveriges äldsta naturreservat halva lördagen men för dig som hellre går på två ben följer djuren dig utan att märkas medan du vandrar genom landskapet. Även ni som rider kommer få ta in naturen till fots och ta emot den starka healing det innebär. Detta är en magisk och kraftfull helg som kommer att hjälpa på dig framåt på din resa vi kallar livet.

För mer detaljerad information o anmälan besök gärna www.inspirationskallan.net

Tidigare deltagare skriver: Ångrar absolut inte att jag anmälde mig till Naturen viskar ditt namn. Helgen gav så mycket kärlek och insikter och att vistas ute i naturen och bli ett med naturen var helt underbart. Att möta sitt inre var som en bergodalbana. Det hände så mycket inom en under helgen. Har redan bestämt mig att jag ska dit nästa år med./ Marlene” ”
Ett event utöver de vanliga! Något man inte får missa ! En fantastisk blandning av naturens alla element ihop med härliga energier från hästarna. Att få rida i Svartedalens djupa skogar och bada i dess magiska tjärnar var fantastiskt och väldigt läkande. I meditationerna och trumresorna fick man modet och verktygen att våga möta sig själv och lösa sina blockeringar på ett väldigt kraftfullt sätt. Fantastiska duktiga kursledare i Camilla och Linn som alltid såg till att man kände sig trygg och sedd. God läkande mat serverades och en varm skön säng fanns till kvällen. Jag kommer absolut göra detta fler gånger. /Ulrika” F
rån Charlotte som varit med varje år: En magisk och vacker helg som berört mig på djupet. Nordsvenska hästar tog oss fram i sagolik natur, en helg som väcker upp både kropp och själ på ett tryggt och kärleksfullt sätt”

Mer

Tid

29 (Fredag) 16:00 - 31 (Söndag) 16:00

Plats

Inspirationskällan Svartedalen AB

Hålt 171

X
X