oktober, 2020

sön25okt19:0023:59Nahko • Nalen, INSTÄLLT19:00 - 23:59 Nalen Klubb, David Bagares gata 15

Mer

Evenemangsinfo

Nahko har en tro på att använda musik för egenmakt och för att skydda och bevara hela skapelsen. Hans senaste album ”My Name is Bear” blev listetta på iTunes och debuterade på ett flertal Billboard-listor och turnén som följde kan skryta med flera utsålda datum runt om i USA och Europa. Den 11 maj kommer Nahko till Stockholm och Nalen Klubb — biljetter släpps fredag 6 mars 11.00!

Nahko fortsätter att samla hängivna medlemmar till sin globala ”Medicine Tribe” genom att sprida sitt positiva och kraftfulla musikaliska budskap som frontman för Nahko And Medicine For The People. “My Name is Bear” är en samling av 16 låtar som speglar själen, äktheten och anden som Nahkos Medicine Tribe har lärt känna.

Nahko är inte bara en världsberömd musiker och produktiv låtskrivare, utan jobbar även aktivt för miljön och social rättvisa. Han har arbetat tillsammans med Winona LaDuke i styrelsen för Honor the Earth och är även varit djupt involverad i beskyddandet av ursprungsbefolkningar i Nord- och Sydamerika och ett stipendieprogram för att undervisa i traditionella läror och visdomar till befolkningarnas ungdomar.

Trots fullt upp ser nu bandet fram emot att släppa ny musik och fortsätta sin världsturné 2020!

260 SEK + service
Nalen Klubb, 18 år
Insläpp klockan 19, konsertstart cirka 20.00

Tid

(Söndag) 19:00 - 23:59

Plats

Nalen Klubb

David Bagares gata 15

Scroll to Top
X
X