december, 2020

lör05dec20:0023:00Mwuana | Moriska Paviljongen20:00 - 23:00 Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2

Mer

Evenemangsinfo

Nu är det klart! Mwuana gör en miniturné som innefattar stopp på Moriskan i Malmö 27 mars och Fållan i Stockholm 4 april.

Biljetter finns att köpa nu: https://bit.ly/2OoG1Lz

Mwuana står inför ett spännande år. Det kommer bli riktigt mycket musik från honom under 2020 och de två första singlarna har redan släppts. Efter 2017 års debutalbum Triller är förväntningarna på topp. Skivan hörde till det årets mest hyllade, vann priset för Årets Hiphop på P3 Guld och nominerades till inte mindre än tre Grammis.

Snacket om Mwuana tog fart efter en omtalad EP-trilogi samt mixtapet MW-GO!, även om det var Triller som fick allting att lyfta. Albumet var kaxigt, samtida, relevant, begåvat, uppriktigt, hårt, mjukt, varierat men samtidigt tätt sammanhållet. ”Ett mästerverk från en artist som är ute på en väldigt unik resa”, skrev Sonic. ”Han kan få en att sympatisera med rader av småsinthet och sätter ord och känsla på kärlek, svek och åtrå bättre än kanske någon annan”, skrev Kingsize. I dag råder det ingen tvekan om att stockholmssonen som egentligen heter Robin Nyström hör till landets ledande hiphopartister – alltsammans förstärkt av att fjolårssinglar som Craftmanship, Me So Nice och Fast Display (missa inte videon!) gick och blev hits av rang.
__________________________________________
Ät i Moriskans Bistro innan konserten!
Alla med biljett till evenemang får 10% på matnotan i Bistron.�Köket är öppet från kl. 17.30 – 22 ons, tors, lör.�
AW på fredagar 17-19�
Boka bord via:�❖ www.moriskansbistro.se�☏ 040-685 40 35

Välkomna!

Tid

(Lördag) 20:00 - 23:00

Plats

Moriska Paviljongen

Norra Parkgatan 2

Scroll to Top
X
X