mars, 2021

tor04mar11:3012:30Mindful yoga och meditation11:30 - 12:30 Hälsans Hus i Lund, Mårtenstorget 6

Evenemangsinfo

Ledare: Edita Juchneviciute

Datum: 10 torsdagar med start 4/2 – 15/4, uppehåll den 1/4 , v13.
Tid: kl. 11.30 -12.30
Pris: ggr 1500sek (1270sek student, sjukskriven, arbetssökande eller pensionär),
Drop-in: 160:- (140:- ) /per gång

Info & anmälan: edita@harmonioasen.com
Mob. 0708 – 94 67 16
Hemsida: www.halsanshus.nu
Anmälan är bindande men skulle du missa något tillfälle kan du när som helst gå på valfri klass med Edita. (i mån av plats)

Finn lugnet i vardagen! Är du stressad? Har du svårt att sova? Känner du dig trött eller utbränd? Vill du komma i gång med din yogapraktisering?

En kurs i Mindful Yoga och Meditation kan då vara en mycket bra investering i dig själv. Det är en kurs i att finna lugnet i vardagen, att slappna av och hitta tillbaka in i dig själv. Känner du dig stressad, orolig eller bara har behov av att få en lugn stund för dig själv är du varmt välkommen på en kurs i att finna vägen till frid i sinnet.

Vi utgår från skonsamma fysiska övningar, andning och avslappning, där vi lägger fokus på den inre upplevelsen och på närvaro i rörelsen. Passet utförs i ett lugnare tempo där djupandning är en viktig del i utövandet. Vi går genom andningstekniker som ska hjälpa dig att gå ner i varv, öka din energi, försätta dig i ett meditativt tillstånd eller på olika sätt påverka ditt humör och känslotillstånd till det bättre. Med hjälp av din kropp och din andning lär du dig att släppa spänningar samt hitta lugn och avslappning. Detta ger positiva hälsoeffekter på bl.a. blodtryck, hjärtfrekvens och humör

Oavsett om du är vältränad eller otränad kommer du att ha en stor glädje av kursen.

Varmt välkommen!

Info & anmälan: edita@harmonioasen.com
mob. 0708 – 94 67 16
Hemsida: www.halsanshus.nu

Anmälan är bindande men skulle du missa något tillfälle kan du när som helst gå på valfri klass med Edita. (i mån av plats)

Det är en kurs i att finna lugnet i vardagen, att slappna av och hitta tillbaka in i dig själv. Känner du dig stressad, orolig eller bara har behov av att få en lugn stund för dig själv är du varmt välkommen på en kurs i att finna vägen till frid i sinnet.

Vi utgår från skonsamma fysiska övningar, andning och avslappning, där vi lägger fokus på den inre upplevelsen och på närvaro i rörelsen. Passet utförs i ett lugnare tempo där djupandning är en viktig del i utövandet. Vi går genom andningstekniker som ska hjälpa dig att gå ner i varv, öka din energi, försätta dig i ett meditativt tillstånd eller på olika sätt påverka ditt humör och känslotillstånd till det bättre. Med hjälp av din kropp och din andning lär du dig att släppa spänningar samt hitta lugn och avslappning. Detta ger positiva hälsoeffekter på bl.a. blodtryck, hjärtfrekvens och humör.

Oavsett om du är vältränad eller otränad kommer du att ha en stor glädje av kursen.
Varmt välkommen!

Mer

Tid

(Torsdag) 11:30 - 12:30

Plats

Hälsans Hus i Lund

Mårtenstorget 6

Scroll to Top
X
X