oktober, 2022

mån03okt18:3023:00Max Raabe & Palast Orchester | Cirkus, Stockholm18:30 - 23:00 Cirkus Arena & Restaurang, Djurgårdsslätten 43-45

Evenemangsinfo

Max Raabe & Palast Orchesters konsert i Stockholm den 11 maj har flyttats fram till 3 oktober 2022, på Cirkus. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat i Stockholm. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Ticketmaster för eventuella biljettfrågor! Ta hand om varandra!

Biljetterna finns ute nu via LiveNation.se

Max Raabe och hans Palast Orchester framkallar leenden och glädje över hela världen med musik från 1920- och 30-talets Tyskland, blandat med musik från The Great American Songbook, egenskrivna låtar och humor. År 2020 avslutas turnéerna i England och Nordamerika med en tillställning i Carnegie Hall i New York innan Max Raabe & Palast Orchester återvänder till Skandinavien för femte gången, den här gången för att presentera sitt nya program Sweet & Lovely i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Föreställningen kommer att dra nytta av den inverkan de har gjort på senaste tiden i Tyskland med Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged, som presenterats på olika TV-och videokanaler. Där framför de låtar från deras repertoar med ett antal gäster, till exempel Mack The Knife med den berömda skådespelaren Lars Eidinger eller Just A Gigolo med det finska monstret Mr. Lordi!

Mer

Tid

(Måndag) 18:30 - 23:00

Plats

Cirkus Arena & Restaurang

Djurgårdsslätten 43-45

Scroll to Top
X
X