oktober, 2020

tis20okt17:3021:00Marcus Berggren & Carl Stanley - Sveriges Sista Turné -Jönköping17:30 - 21:00 Sliver Jönköping, Brunnsgatan 13-15

Mer

Evenemangsinfo

I höst kommer Marcus Berggren, Carl Stanley och Isidor
Oldsbjörk ge sig ut på Sveriges sista turné!

OBS! Endast 50 platser!

Marcus Berggren och Carl Stanley har på kort tid blivit två av Sveriges mest uppskattade och efterfrågade komiker. Båda med kometkarriär genom virala succéer, tv-program och genom podcasten Tombola, som radarparet driver gemensamt. Isidor Oldsbjörk är en av Sveriges främsta magiker med bl.a en SM-guld medalj i bagaget. Isidor började i ung ålder även med Stand Up där han nu under den globala lågsäsongen för gig och live-framträdanden, också bestämt sig för att kombinera det bästa av två världar. Standup och magi!

Kom och bevittna när tre grabbar, svältfödda på applåder och scentid äntligen för göra det de älskar mest. Kom och bevittna Sveriges sista turné!

CARL STANLEY
Vissa kallar Carl Stanley för svensk humors största framtidslöfte, vi skulle vilja påstå att han redan är en av Sveriges absolut bästa komiker. Den yngsta någonsin att debutera i TV4:s humorflaggskepp ”Parlamentet”, har utsetts till årets Nykomling på Svenska Standup-galan och har flera miljoner visningar på sociala medier. Carl Stanley har hunnit sätta upp en helt egen succé-turné med namnet – ”Ärligt Talat”. Som sågs av 25 000 deltagare!!

Marcus Berggren
Han har upprört hela hiphop-sverige på P3-Guld Galan, radio pratar frekvent på P3, Tankesmedjan och skrivit succé-text efter succé-text. Han blev t.ex viral med den numera klassiska artikeln om Göteborgs festival Way out West. Marcus är också en vinnare av priset ”Årets Nykomling” på Svenska Standup galan 2019. Med sina otroliga spaningar och helt unika hysteriska stil garanteras gapskratt under Sveriges Sista Turné!

Biljetter & Bordshantering & Mat
Vi följer självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer och gästernas säkerhet är vår absolut första prioritet. Därav har vi tillsatt följande:

-Distance manager
-Endast bordsservering med rekommenderat mellanrum mellan varje bord samt sällskap
– OBS! Endast 50 platser!

OBS!! Då det endast är bordsservering köper gästerna en biljett för hela sällskapet som man har tänkt att gå med. Detta innebär alltså följande:
Innefattar sällskapet två personer som skall gå tillsammans så köper en av personerna en biljett som heter “2-manna bord”. Innefattar sällskapet fyra personer köper en av personerna ett 4-manna bord etc. etc. Alla två eller fyra gästerna kommer alltså in på samma biljett.

Skulle sällskapet vara fler eller färre personer än vad biljetten förutsätter kan dom alltid ringa för att i samråd med arenan försöka lösa sällskapets önskemål.

Det som ingår i biljetten är en stand-up show + en huvudrätt

Det som serveras till denna föreställning är Entrecote med klyftpotatis bearnaise och sallad.
Har du allergi eller är vegetarian/vegan så ringer du till oss så får du något som passar dig!

4 Manna-bord Inklusive Huvudrätt – 1900kr (475kr per person)
6 Manna-bord Inklusive Huvudrätt – 2850kr (475kr per person)
8 Manna-bord Inklusive Huvudrätt – 3800kr (475kr per person)

Early-bird biljetter – Begränsat antal

4 Manna-bord Inklusive Huvudrätt – 1780kr (445kr per person)
6 Manna-bord Inklusive Huvudrätt – 2670kr (445kr per person)
8 Manna-bord Inklusive Huvudrätt – 3560kr (445kr per person)

Vid frågor ring eller maila Tobias på 0707-976384 eller Tobias@sbentertainment.se

Åldersgräns: 18+

Tid

(Tisdag) 17:30 - 21:00

Plats

Sliver Jönköping

Brunnsgatan 13-15

Scroll to Top
X
X