mars, 2021

tis09mar18:3022:00Lundh Live | Frimis Salonger, Örebro18:30 - 22:00 Frimis Salonger, Frimurarholmen

Evenemangsinfo

Lundh Live planerat till september har flyttats fram till mars 2021.

Olof Lundh hälsar:
”Tyvärr har det här viruset ändrat många planer och det är bara att acceptera, men nu ser jag fram emot att komma ut med ett gäng gäster i mars nästa år med en väntande fotbollssäsong framför oss.”

Olof Lundh är en en av landets mest hyllade och framgångsrika sportjournalister. Nu tar han podden ”Lundh” ut på turné!

Biljetter finns ute nu via LiveNation.se!

Sedan starten våren 2014 har podden ”Lundh” blivit en institution inom svensk fotboll. Namn som Ole Gunnar Solskjaer, Caroline Seger, Marta, Lennart Johansson, Alexander Isak och stjärnskottet Dejan Kulusevski har alla satt sig ner framför Olof Lundhs mikrofon för en rak och nyfiken intervju som inte ryggar för de svårare frågorna. Otaliga gånger under åren har podden placerat sig i mitten av det svenska nyhetsflödet som när Anders Svensson riktade hård kritik mot dåvarande förbundskapten Erik Hamrén eller när dåvarande ordföranden Daniel Kindberg, efter frågor i podden, valde att avsluta sin kritiserade investering i Östersunds spelartrupp.

Efter drygt 250 avsnitt och tidigare livepoddar i så väl Almedalen som på Way Out West tar nu ”Lundh” nästa steg och ger sig ut i landet på en riktig försäsongsturné inför starten av en svenska klubbfotbollen. Upplägget är lika enkelt som bekant för alla fotbollsfans. Livepodd i 2 x 45 minuter med en gäst i varje halvlek, på scener runt om i hela Sverige!

Mer

Tid

(Tisdag) 18:30 - 22:00

Plats

Frimis Salonger

Frimurarholmen

Scroll to Top
X
X