juli, 2021

ons28jul19:0022:00Lukas Graham & Gammal Live på Liseberg 202119:00 - 22:00

Evenemangsinfo

Poptrion Lukas Graham gjorde 2015 världssuccé med singeln 7 years som toppade listor världen över, även i Sverige. Det självtitulerade albumet som kom samma år sålde 10 x platina och nådde så småningom stor internationell framgång, bland annat med amerikanska Grammy-nomineringar. Den 29 juli kommer popfavoriterna från grannlandet på besök till Stora Scenen på Liseberg.

Bandet, som består av frontmannen Lukas Forchhammer, trummisen Mark Falgren och bassisten Magnus Larsson, har sedan starten 2012 legat etta på listorna runt om i världen. Med låtar som Mama Said, Love Someone, You Don’t Be There och naturligtvis 7 Years har bandet nått framgång både internationellt, såväl som i hemlandet och även i Sverige.

Hitsingeln 7 Years har legat topp 10 i elva länder, inklusive topp tre i bland annat USA, Storbritannien och Sverige. Albumet Lukas Graham har sålt 10 x platina och med den globala framgången fick bandet tre amerikanska Grammy-nomineringar. De har även medverkat i stora amerikanska tv-shower som Jimmy Kimmel Live! och The Ellen DeGeneres Show.

GAMMAL är popduon som består av Peg Parnevik och Pontus Petersson som hittade varandra i låtskrivandet under en turné 2018. Debutsingeln ”Blommor där du står” tog Sverige med storm. I maj 2019 släpptes den lika populära ”Sånger Från Förut” som streamats över 15 miljoner gånger(!).

Duons låtar kännetecknas av poetiska textrader tillsammans med moderna poptoner. Sångerna låter oss följa med in i en värld mellan gammalt och ungt, fult och vackert, drömmar och ångest. Känslan av att vara ung och rädslan inför att bli GAMMAL.

Mer

Tid

(Onsdag) 19:00 - 22:00

Scroll to Top
X
X