januari, 2021

lör09jan20:0023:00Lastkaj 14 + Radar | Pustervik, Göteborg20:00 - 23:00 KB West, Nordhemsgatan 60

Evenemangsinfo

*** YTTERLIGARE NYTT DATUM – 9 JAN 2021 ***

Punksuccén Lastkaj 14 släpper nytt album och drar på turné som gör stopp på Pustervik lördag den 9 januari. Med sig har de dessutom support i form av Radar!

Från att mestadels ha spelat för inbitna trallpunkare nådde Lastkaj 14 med fjärde albumet ”Becksvart” en helt ny lyssnarskara. Flitigt turnerande, en brinnande tro på det de gör samt en ständigt växande publik gör att LK14 idag står som ett av de absolut största punkbanden i Sverige!

I slutet av mars släpper bandet sitt nya album “Speglar och rök” som blir deras femte fullängdare. Så här beskriver Lastkaj själva skivan: “Inget nytt under solen bara mer, bättre, maffigare och fräsigare. Om ni hade hoppats på att hopp skulle finnas så är vi genuint ledsna! Det här går åt helvete, vi går åt helvete och ljuset är långt borta. Vi försöker däremot leverera eländet så att alla kan blunda och låtsas en stund. Vi vill att alla ska ta paus och le för ett ögonblick!”

Med det sagt kan det konstateras att Lastkaj-manifestet från 2003 fortfarande inte fått sin lösning, och kriget fortsätter.

”I en perfekt värld skulle inte Lastkaj 14 finnas. I ett perfekt land skulle alla tjäna 30 loppor i månaden, vara skuldfria och ha hus, familj och hund. Nu är det inte så och på grund av gemene hens oförmåga tvingas Lastkaj 14 ut i krig! Någon måste ju för helvete säga vad som är fel och kräva svar!”

Support: RADAR
I goa gränslandet mellan hybris och självhat levererar RADAR kärlek, sprit och politik med känslosvall, allvar och rosor på kind. Har beskrivits som Göteborgsbandet som kan partytricket att förvandla en öl till hundra. Punkös som motsägelsefullt drar ner dig på jorden samtidigt som du kommer känna dig underligt nöjd inombords.

Åldersgräns: 18 år
Dörrar: 19.00 | På scen: 20.00

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram spelningarna med Lastkaj 14 ytterligare. Spelningen på Pustervik i Göteborg tillsammans med Radar kommer nu att äga rum lördag den 9 januari 2021.

Håll i din biljett! Biljetter till både den 10 april och den 27 augusti gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Presenteras av KB West

Mer

Tid

(Lördag) 20:00 - 23:00

Plats

KB West

Nordhemsgatan 60

Scroll to Top
X
X