september, 2020

tor10sep12:1513:00Kulturlunch: Bach in the Street12:15 - 13:00 Messingen, Love Almqvists torg 1

Mer

Evenemangsinfo

Kulturlunchen flyttas till hösten!
NYTT DATUM: Torsdag 10 september kl. 12.15
KÖPT BILJETT GÄLLER! Du som har köpt biljett till kuturlunchen i maj, men inte kan gå på det nya datumet, får dina pengar tillbaka*. Kontakta Messingens reception för återköp, 08-590 973 00.
– – – – – – – – – –
Kulturlunch på Messingen – allvarliga frågor blandas med lättsam humor när klassisk musik möter street dance i en unik föreställning. I biljettpriset ingår kulturupplevelse, soppa, bröd och kaffe!

🎫 BILJETTER
100 kr. Boka biljett på nortic.se/dagny/event/26243 (serviceavgift 5 kr tillkommer) eller i Messingens reception, 08-590 973 00. Endast kortbetalning. Köpt biljett återlöses ej. OBS! Du som har köpt biljett till kulturlunchen i maj, men inte kan gå på det nya datumet, får dina pengar tillbaka*. Kontakta Messingens reception för återköp, 08-590 973 00.

* Vänligen observera att endast biljettpriset återbetalas, inte försäkrings-, service-, leverans- och distributionsavgifter.
– – – – – – – – – –
BACH IN THE STREET
Vem är du? Var kommer du ifrån? Vart ska du? Genom en mix av klassisk musik och streetdance, via disco, afrikansk musik och klezmer, delas en berättelse om att ärva och bära minnen, att fly, rotas i ny jord, hitta sin plats och om hur olika kulturer kan få en människa att växa.

Violinvirtuosen och Bachspecialisten Semmy Stahlhammer och streetdansaren Maele Sabuni är båda födda i Sverige, de är andra generationens invandrare, deras föräldrar har flytt folkmord, krig och förstörelse. Semmy bär på ett judiskt arv och Maele på ett kongolesiskt. Båda har satsat på sitt livs passion och har blivit bland de främsta i vårt land inom sina respektive konstnärliga områden.

Maele ”Reeflex” Sabuni är dansare och koreograf. Han är vinnare av prestigefyllda priser, har arbetat med Riksteatern och har flera gånger synts i Melodifestivalen.

Semmy Stahlhammer har mottagit många utmärkelser som violinist och uttolkare av Bachs violinverk. Han har bland annat varit förste konsertmästare vid Kungliga Operan och konstnärlig ledare för ett flertal nationella och internationella kammarmusikfestivaler och turnerar världen runt.

Idé, regi och produktion: Anita Santesson och Vargkatten produktion i samarbete med Länsmusiken i Stockholm.

Dörrarna öppnas kl. 11.30
Föreställningsstart: kl. 12.15
Längd: cirka 45 minuter

Arrangör: Upplands Väsby kommun i samarbete med Länsmusiken i Stockholm
Catering: Väsby Nya Konditori

Tid

(Torsdag) 12:15 - 13:00

Plats

Messingen

Love Almqvists torg 1

Scroll to Top
X
X