november, 2020

tor26nov19:0021:00Klassisk ölprovning Örebro | Svampen Den 26 November19:00 - 21:00 Restaurang Svampen

Mer

Evenemangsinfo

En spännande ölprovning på mysiga Svampen! Kom en fredag efter jobbet på AW eller en lördag före middagen. Fler datum och event finns på vår hemsida!

Öl är en av världens äldsta och mest klassiska dryck! Människan har jäst och bryggt öl lika länge som man har bakat bröd. Redan så tidigt som för 4 000 år sedan dracks denna mytomspunna dryck i Mesopotamien.

Idag är intresset för öl otroligt starkt och kreativa mikrobryggerier experimenterar sig fram och skapar nya ölstilar var dag. På denna ölprovning blandas dåtid med nutid i ett försök att ge en helhetsbild om den spännande och snabbt växande världen av öl.

Svampen arrangerar tillsammans med ölmästarna på Taysta en härlig ost och ölprovning i Örebro! Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Varmt välkommen till en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet!

Tid

(Torsdag) 19:00 - 21:00

Plats

Restaurang Svampen

Scroll to Top
X
X