Din lokala evenemangsguide

november, 2022

tis08nov18:0021:00Kay Pollak - Ändra dina tankar - ändra ditt liv | Örebro18:00 - 21:00 Hjalmar Bergmanteatern, Olof Palmes torg

Evenemangsinfo

En stimulerande och efterlängtade föreställning – om hur våra tankar påverkar oss. Kay ger dig tre insiktsfulla timmar som har förändrat livet för 10.000- tals människor.​ En kväll med mycket skratt där Kay delar med sig av det bästa som livet lärt honom.

En helkväll
All förändring börjar med dina tankar och dina tankar är skapande. Som du tänker – så blir det. Du kan träna dig att ändra dina tankar och på så sätt skapa ett bättre liv. Både för dig själv och människorna runt dig. Kay delar hur du kan bli mer framgångsrik och lyckas bättre i dina relationer. Ta chansen att få höra, lära och roas av mannen bakom den Oscarsnominerade filmsuccén ”Så som i Himmelen”.

Kay Pollak
Kay har föreläst i snart 40 år och i Sverige har mer än en halv miljon människor lyssnat till hans föreläsningar. Många hör av sig och berättar att Kays föreläsningar har förändrat deras liv för gott. Han är en lysande inspiratör full av liv och energi. Kay är författaren bakom böckerna ”Att växa genom möten” och ”Att välja glädje”, som tillsammans har sålts i över en miljon exemplar i Sverige.

https://www.facebook.com/events/580373419871087/

Mer

Tid

(Tisdag) 18:00 - 21:00

Plats

Hjalmar Bergmanteatern

Olof Palmes torg

Arrangör

Atikko

X
X