december, 2020

tor31dec20:0022:00JUNG på Grönan Live!20:00 - 22:00 Gröna Lund, Lilla Allmänna Gränd 9

Mer

Evenemangsinfo

KONSERT UNDER OMBOKNING 📣🕙

Konserten med JUNG skulle ha ägt rum 14 maj men är nu under ombokning till ett senare datum i år eller nästa år på grund av det rådande läget.

I och med att 14 maj är här har vi valt att ge det här evenemanget ett tillfälligt datum för att det inte ska försvinna från Facebook. Konserten är alltså inte ombokad till 31 december, utan vi har bara tillfälligt flyttat datumet. Så snart konserten får ett nytt, definitivt datum uppdaterar vi evenemanget igen.

Läs den senaste infon om Gröna Lunds öppning på gronalund.com.

Tack för ert tålamod! 💚

Artistinfo
Bröderna Henrik och Tom Ljungqvist har sedan debuten tagit över de svenska topplistorna med låtar som ”Let Him Go” och ”Wasteland”. Tack vare sina melankoliska och pulserande melodier har JUNG snabbt blivit en av Sveriges mest älskade popakter.

Sedan debuten med låten ”Vera” har bandet samlat på sig miljontals streams och sålt ut konserter både i Stockholm och Göteborg. Nu är de aktuella med sitt nya album Dreamers och vi längtar efter att få se bröderna äga scenen den 14:e maj på Gröna Lunds Stora Scen!

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats, så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller endast Gröna Kortet efter kl. 18.

Tid

(Torsdag) 20:00 - 22:00

Plats

Gröna Lund

Lilla Allmänna Gränd 9

Scroll to Top
X
X