december, 2019

fre20dec16:3018:30Julfest med Familj till familj16:30 - 18:30

Mer

Evenemangsinfo

Nu är det jul igen!
Men på Gotland har vi fler familjer än du anar som har det tufft, där möjligheten till julklappar är ytterst begränsad eller kanske saknas helt.
I facebookgruppen Familj-till-familj Gotland samlas familjer som som har det ekonomiskt svårare än många andra och de som har möjlighet att skänka saker. Här ges mat, kläder och saker som gör livet lättare och roligare. Men till jul behöver vi din hjälp! Vi vill ordna en roligare jul för fler familjer! 💞

FÖR DIG SOM VILL DELA MED DIG:
För andra året hjälper Harry Carlssons i Flexhuset oss att samla in julklappar! 🎉🎄🎄🎄💝
1-18 december är alla varmt, varmt välkomna att lämna julklappar under granen i deras entré dagtid.
Vi behöver julklappar till barn i alla åldrar! Till de yngre pojkarna och flickorna, likaväl som till tonåringarna. Ungdomarna brukar uppskatta något som luktar gott och presentkort så de kanske kan köpa ett nytt klädesplagg. Sakerna bör vara i nyskick eller nya – det här är barn som sällan får sånt.
Paketen får gärna vara inslagna, bredvid granen finns lappar att sätta på för att berätta vad de innehåller.
Vi tar också gärna emot fina, rena begagnade gosedjur.
Vill du swisha till julklappar, så gör det till 123 472 9968 och märk gåvan ”julklapp”. ❤️

FÖR DIG SOM ÖNSKAR KLAPPAR TILL DINA BARN:
Årets julfest blir i Visborgskyrkan 20 december, tänkt att det ska vara ett fredagsmys med julglitter! Husfar Ole fixar köttbullespett och andra godsaker till en enkel julig middag. Prästen Doris håller en andakt och sen blir det ringdans med diakonen Malin! Efter fikat får familjerna som önskat julklappar hämta ut färdigpackade kassar till sina barn. Om man inte kan komma på julfesten, kan paket hämtas i samband med gudstjänsten 22/12 och Samling vid krubban 24/12.
Anmälan till julfesten görs på (länk kommer inom kort).

Tid

(Fredag) 16:30 - 18:30

Scroll to Top
X
X