mars, 2021

lör13mar20:0023:59Jonathan Johansson – Mejeriet, Lund - NYTT DATUM20:00 - 23:59 Mejeriet, Stora Södergatan 64

Evenemangsinfo

JONATHAN JOHANSSON – NYTT DATUM 13 MARS 2021

Konserten är flyttad från den 2 oktober till den 13 mars 2021. Köpta biljetter gäller!

En av våra främsta är tillbaka. En av våra främsta när kommer till att förena tänkvärt allvar med sprittande lekfullhet, noga genomarbetade pretentioner med spontan hänryckning, samtidsbetraktelser med självgranskande introspektion och framåtblickande R&B-pop med elektroniska stämningslandskap. Jonathan Johansson är också en av våra främsta liveartister och i samband med nya albumet ”Scirocco”, som släpps i februari nästa år, ger han sig ut på en efterlängtad turné.

Albumet ”Scirocco” föregås av singeln För oss, en introduktionsmonolog betitlad Gnuflocken & tjockteven samt en audio- och videoinstallation som bland annat visats på Fotografiska i Stockholm i veckan. Albumet är det första sedan ”Love & Devotion” (2016) som utforskade kärlekens omöjliga möjligheter. Dessförinnan släppte Jonathan hyllade ”Lebensraum!” (2015). Albumet blev till ingens förvåning en av det årets högst betygsatta svenska skivor. Sedan debuten med ”En hand i himlen” 2009 har Jonathans samtliga släpp belönats med mängder av pressrosor och allehanda prisnomineringar. Att ”Scirocco” kommer fortsätta i samma bana råder det ingen tvekan om.

Lyssna på För Oss: https://spoti.fi/37K5gA4

Dörrar: 20:00
Konsert: 21:00

Inträde: 295 :-
13-årsgräns

Biljetter & info om tillgänglighet: kulturmejeriet.se

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare.

Mer

Tid

(Lördag) 20:00 - 23:59

Plats

Mejeriet

Stora Södergatan 64

Scroll to Top
X
X