mars, 2021

tor25mar19:0023:00Jonathan Johansson l SATIN l Örebro19:00 - 23:00 Satins Uteservering & Nattklubb, Stortorget 14

Evenemangsinfo

Äntligen kommer Jonathan Johansson tillbaka till Satin! Under våren 2021 väntar turné över hela Sverige med stopp i Örebro den 25 mars.

Säkra din plats här!
Biljettlänk: https://billetto.se/e/jonathan-johansson-orebro-biljetter-397395

En av våra främsta är tillbaka. En av våra främsta när det kommer till att förena tänkvärt allvar med sprittande lekfullhet, noga genomarbetade pretentioner med spontan hänryckning, samtidsbetraktelser med självgranskande introspektion och framåtblickande R&B-pop med elektroniska stämningslandskap. Jonathan Johansson är också en av våra främsta liveartister och i samband med nya albumet ”Scirocco”, som släpps i februari nästa år, ger han sig ut på en efterlängtad turné.

Albumet ”Scirocco” föregås av singeln För oss, en introduktionsmonolog betitlad Gnuflocken & tjockteven samt en audio- och videoinstallation som bland annat visats på Fotografiska i Stockholm i veckan. Albumet är det första sedan ”Love & Devotion” (2016) som utforskade kärlekens omöjliga möjligheter. Dessförinnan släppte Jonathan hyllade ”Lebensraum!” (2015). Albumet blev en av det årets högst betygsatta svenska skivor. Sedan debuten med ”En hand i himlen” 2009 har Jonathans samtliga släpp belönats med mängder av pressrosor och allehanda prisnomineringar. Att ”Scirocco” kommer fortsätta i samma bana råder det ingen tvekan om.

Mer

Tid

(Torsdag) 19:00 - 23:00

Plats

Satins Uteservering & Nattklubb

Stortorget 14

Scroll to Top
X
X