oktober, 2021

sön10okt16:0017:20Jonas Gardell - Queen of ******* everything SOLO | Norrköping16:00 - 17:20 Louis De Geer konsert & kongress, Dalsgatan 15

Evenemangsinfo

— OBS! På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram evenemanget från den den 23/1 2021 till den 10 oktober kl 16.00, obs! ny tid.
Köpt biljett gäller. Ev återköp exkl serviceavgift sker senast 7/1 i Louis De Geers biljettkassa. —

Efter att ha spelat en hel säsong i Stockholm och hel säsong i Göteborg med “Queen of ******* everything”, en av de mest påkostade shower som någonsin satts upp i Sverige – varje kväll till publikens jubel och stående ovationer – tar Jonas Gardell nu ut succé-föreställningen i en enklare version, som en solo-show, runt om i landet.

Queen of ******* everything – SOLO är en show som får dig att skratta tills du gråter, och den ingjuter glädje, hopp och livsmod.

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!

Mer

Tid

(Söndag) 16:00 - 17:20

Plats

Louis De Geer konsert & kongress

Dalsgatan 15

Scroll to Top
X
X