februari, 2021

lör20feb19:0020:30Jonas Gardell - Queen of ******* everything SOLO | Halmstad19:00 - 20:30 Halmstads Teater

Evenemangsinfo

På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Jonas Gardell på Halmstads Teater den 14 nov 2020 till 2021.
Det nya datumet är 20/2 – 2021 kl 19.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Kan du inte gå det nya datumet är det återköp på dina biljetter exkl. serviceavgift. Sista dag för återlösen av biljetter är 20 november 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center.

##############

Efter att ha spelat en hel säsong i Stockholm och hel säsong i Göteborg med “Queen of ******* everything”, en av de mest påkostade shower som någonsin satts upp i Sverige – varje kväll till publikens jubel och stående ovationer – tar Jonas Gardell nu ut succé-föreställningen i en enklare version, som en solo-show, runt om i landet.

Queen of ******* everything – SOLO är en show som får dig att skratta tills du gråter, och den ingjuter glädje, hopp och livsmod.

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!

Mer

Tid

(Lördag) 19:00 - 20:30

Plats

Halmstads Teater

Scroll to Top
X
X