november, 2021

fre05nov(nov 5)19:00lör06(nov 6)01:00Johnossi Live på Ersboda Folkets Hus (OBS! Nytt datum 5 Nov)19:00 - 01:00 (6) Ersboda Folkets Hus

Evenemangsinfo

OBS! Konserten är flyttad till 5 Nov 2021. Köpt biljett gäller till nya datumet. Om man inte kan gå så får man tillbaka sina pengar. Kontakta Tickster på support@tickster.com

Rockduon Johnossi släppte nya albumet ”Torch // Flame” den 28 februari. Albumet efterföljs av lång turné i både Sverige och Europa. Vi är extremt stolta & glada över att dom besöker Ersboda Folkets Hus den 21 November. Missa INTE detta och se till att skaffa din biljett i tid då endast säljer 300 st förköpsbiljetter!

Senaste albumet ”Blood Jungle” släpptes 2017 och efter tre års väntan är Johnossi nu tillbaka med sin signifikativa och rättframma tvåmannarock. På nya albumet har duon anlitat producenten Pelle Gunnerfeldt (The Hives, Viagra Boys, Refused med flera) vilket resulterat i en mer rå känsla än i föregångaren.

I upptakten till arbetet med nya skivan blickade gruppen tillbaka på hur allt började. Det var i en högljudd och upptrissad duell om att ta mest plats, Ossi med trummorna och John med akustiska gitarren. För att ha en chans bli hörd tvingades John till sist koppla in sin gitarr i en förstärkare och det var där som duons originalsound kom till.

Även om den första duellen mellan gitarr och trummor var för längesedan, finns kampen fortfarande kvar i bandet. För att karva fram det okonstlade och mest uppriktiga ljudet har John denna gång till mångt och mycket använt en förstärkare som hans mamma köpte till honom från en fritidsgård i Farsta när han var 17 år.

OBS! Schema för kvällen
19:00 Dörrar öppnar – Bar & restaurang öppnar
DJ i restaurangen/baren fram till konsertstart
22:00 Johnossi Live
01:00 Vi stänger

I samarbete med Sensus

Mer

Tid

5 (Fredag) 19:00 - 6 (Lördag) 01:00

Plats

Ersboda Folkets Hus

Scroll to Top
X
X