oktober, 2020

fre30okt20:0022:00Johnossi // Gävle20:00 - 22:00 Gasklockorna Gävle, Atlasgatan 3

Evenemangsinfo

OBS, nytt datum. Spelningen flyttas till den 30 oktober. Köpta biljetter gäller.

Tidigare i veckan berättade Johnossi att de på grund av det uppkomna krisläget med coronaviruset flyttar sin Europaturné till hösten.
Nu går arrangörer och bandet ut med att även den Svenska och Norska turnéplanen ändras. Detta på grund av den extrema situationen och regeringens nya bestämmelser.
Biljetter till respektive konsert gäller för de nya datumen.

Johnossi är tillbaka – med turné och ny musik. Den 30 okt kommer dom till Gasklockorna, Gävle.

Spelplats: Gasklockorna
Datum: 30 oktober
Tid: Kl. 21:00
Pris: 360 kr + serviceavgift
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Brink & Berger, CandyRock

Det har gått nästan tre år sedan hyllade ”Blood Jungle”. 2020 återvänder Grammis och P3 Guld-vinnarna Johnossi med ett nytt album. Soundet är råare nu när duon rör sig framåt igen. Den 15 november släpps första smakprovet, singeln ”Longer The Wait, Harder The Fall”. Förutom ny musik blir det en rejäl vårturné med 23 stopp i Europa och Skandinavien.

Sångaren/gitarristen John Engelbert och trummisen Oskar ”Ossi” Bonde bildade Johnossi i Stockholm 2004. Efter bara tre livespelningar fick de sitt första skivkontrakt och släppte sitt självbetitlade debutalbum 2006. Duon har hittills släppt fem album och bland annat tagit emot en Grammis för ”Bästa grupp”, Grammisnominerats hela sju gånger och fått P3 Gulds ”Bästa grupp” och ”Bästa rock”.

Mer

Tid

(Fredag) 20:00 - 22:00

Plats

Gasklockorna Gävle

Atlasgatan 3

Scroll to Top
X
X