oktober, 2021

lör02okt(okt 2)18:00sön03(okt 3)00:00John Lindberg Trio Live på Ersboda Folkets Hus (OBS! NYTT DATUM 2 OKT)18:00 - 00:00 (3) Ersboda Folkets Hus

Evenemangsinfo

OBS! NYTT DATUM ÄR 2 OKTOBER! KÖPTA BILJETTER GÄLLER TILL NYA DATUMET!

Favorit i repris!
John Lindberg Trio kommer tillbaka till Ersboda Folkets Hus efter förra årets succékonsert, nu mer taggade än någonsin! Biljetterna är släppta! Var snabb!

19:00 Insläpp + bar & restaurang öppnar
21:00 Konsert John Lindberg Trio
01:00 Vi stänger

Med ena foten i klassisk rockabilly och den andra i modern rockmusik har dalatrion John Lindberg Trio – eller JLT helt enkelt – blivit en av Sveriges mest älskade liveakter. John Lindberg Trio albumdebuterade redan 2006 som John Lindberg Rockabilly Trio och har sedan dess hunnit med ytterligare sex album, varav senaste albumet Dig It! släpptes 2014.

John Lindberg växte upp i ett hem där klassisk rock ’n’ roll var en av hörnstenarna och han fastnade tidigt för femtiotalets rockmusik, och började turnera redan i de tidiga tonåren. Under gymnasieåren bildade han John Lindberg Rockabilly Trio, med Martin Engström på bas och Joakim Dunker på trummor, och strax därpå albumdebuterade bandet och gav sig ut på vägarna. Sedan dess har det bara rullat på för John Lindberg Trio, med album på album och turné efter turné har de byggt ett namn för sig med topp tio-placering på albumlistan och utsålda spelningar runt om i landet som resultat.

Genom karriären har John Lindberg Trio breddat sitt femtiotalsinspirerade rockabilly-sound med influenser från bland andra Led Zeppelin, The Sonics, Steve Earle, The Beatles och The Fabulous Thunderbirds. Samtidigt tittar de ständigt framåt, med en stadig utveckling mot ett mer kontemporärt sound, som exemplifierat på Dig It! som är lika delar 1910 och 2016. Energiskt och med stora delar charm och nerv, det är i liveformat som John Lindberg Trio är i sitt esse.

Självsäkert, närvarande och genomsyrat av kreativitet och oräddhet, ett lika klassiskt som modernt rockband som inte lämnar någon oberörd.

I samarbete med Sensus

Mer

Tid

2 (Lördag) 18:00 - 3 (Söndag) 00:00

Plats

Ersboda Folkets Hus

Scroll to Top
X
X