oktober, 2021

sön24okt19:0020:30Johanna Nordström | Gävle 24/10 kl. 19.0019:00 - 20:30 Gävle teater

Evenemangsinfo

Ring Polisen turnén flyttad till hösten 2021

P.g.a. de fortsatta restriktionerna för publika sammankomster och det aktuella läget med Covid-19, kommer samtliga föreställningar att flyttas till hösten 2021.

Vi har nu lyckats hitta nya datum för alla föreställningar! Köpta biljetter kommer naturligtvis att vara giltiga till det nya datumet. Ni som har köpt biljetter kommer att få ett mail under dagen med ytterligare information om just ditt föreställningsdatum. Mailet skickas från det spelställe som du har köpt biljetter till, och skickas till den mailadressen som användes vid biljettköpet.

Vi tackar för ert tålamod och hoppas att ni har förståelse för ändringarna av föreställningsdatum.

Ta hand om er så ses vi i höst!

JOHANNA NORDSTRÖM – RING POLISEN

Komikern Johanna Nordström åker ut på en omfattande och första soluturné med humorshowen “RIng Polisen”.

“Ring Polisen” är ett vanligt förekommande uttryck i Johanna Nordströms sociala medier och föreställningen kommer att kretsa kring Johanna´s fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt.

”Inspirerad av Gunvald Larsson, Beck och min kommande tid på Hinseberg kvinnofängelse” – Johanna Nordström

Johanna Nordström är humorpersonligheten som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. 2018 sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på humor och stand-up.

Johanna Nordström har tidigare nominerats till Guldtuben i kategorierna Årets Video, Årets Humor, Årets Stjärnskott och Årets Instagram.

Mer

Tid

(Söndag) 19:00 - 20:30

Plats

Gävle teater

Scroll to Top
X
X