mars, 2021

lör20mar21:1522:00Johanna Nordström | Gävle 20/321:15 - 22:00 Gävle teater, Teaterplan 1

Evenemangsinfo

På grund av restriktionerna kring allmänna sammankomster kommer Ring Polisen att flyttas fram till våren 2021. Vi hade hoppats på en lösning för sittande publik och publikantal i relation till storleken på lokalen, men eftersom gränsen på max 50 personer består så måste vi flytta fram samtliga föreställningar till våren 2021.

Har du köpt biljett till någon av Ring Polisens föreställningar, kommer du att få information skickad till den emailadress som du använde vid ditt köp.

Komikern Johanna Nordström åker ut på en omfattande och första soluturné med humorshowen “RIng Polisen”.

“Ring Polisen” är ett vanligt förekommande uttryck i Johanna Nordströms sociala medier och föreställningen kommer att kretsa kring Johanna´s fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt.

”Inspirerad av Gunvald Larsson, Beck och min kommande tid på Hinseberg kvinnofängelse” – Johanna Nordström

Johanna Nordström är humorpersonligheten som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. 2018 sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på humor och stand-up.

Johanna Nordström har tidigare nominerats till Guldtuben i kategorierna Årets Video, Årets Humor, Årets Stjärnskott och Årets Instagram.

Mer

Tid

(Lördag) 21:15 - 22:00

Plats

Gävle teater

Teaterplan 1

Scroll to Top
X
X