augusti, 2021

fre06aug19:0023:00Jill Johnson | Mosebacketerrassen, Stockholm - Nytt Datum!19:00 - 23:00 Mosebacketerassen, Mosebacke Torg 3

Evenemangsinfo

**NYTT DATUM**

Jill Johnsons konsert den 8 augusti har flyttats fram till 6 augusti 2021. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Tickster/Södra Teatern för eventuella biljettfrågor! Ta hand om varandra!

Den 8 augusti kommer Jill tillsammans med sina tre musiker bjuda in till en konsert där musiken och historier från hennes musikliv kommer ge oss en nära och personlig upplevelse.

Biljetterna släpps fredag den 13 mars kl 09.00 via LiveNation.se

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och låtskrivare. Hittills har hon hunnit släppa osannolika tjugofem album, skapat odödliga versioner i programmet Så mycket bättre och gjort succé med egna turnéer. Hon ligger också bakom den oerhört populära, kritikerrosade och prisbelönta programserien ”Jills veranda” på SVT och är på alla sätt den moderna countryns uttolkare i vårt land.

I sommar åker Jill ut på en turné som knyter an till ännu ett spännande samarbete – precis som vårens spelningar hon gjorde tillsammans med vännen och låtskrivaren Liz Rose – nämligen det med artisten och låtskrivaren Robin Stjernberg. Tillsammans har de skrivit och spelat in singeln ”Miles Of Blue”, som de släpper som duett den 1 maj. Singeln har också har gett namn till turnén.

Mer

Tid

(Fredag) 19:00 - 23:00

Plats

Mosebacketerassen

Mosebacke Torg 3

Scroll to Top
X
X