november, 2020

lör07nov(nov 7)21:00sön08(nov 8)00:00Itäkeskus + Desertörerna på Järnvägskrogen21:00 - 00:00 (8) Järnvägskrogen, Centralstationen

Mer

Evenemangsinfo

Årets mest kompletta helkväll:
ITÄKESKUS + DESERTÖRERNA
– en milstolpe för Gävles livescen.

På scen:
Desertörerna ca 22.00
Itäkeskus ca 23.00
Entré: 100:-

ITÄKESKUS
Första singeln ”Trycker på en knapp” glödhet på Youtube (21 000 views and counting) – alla nynnar på slagdängan om Elin som trycker på en knapp så att människor dör. https://www.youtube.com/watch?v=nGOo0L-0yQY
Finlandsturnén avverkad – ingen förstod någonting; finska koppling finns bara i namnet (en stadsdel i Helsingfors). Bandet består av Mattias Beijmo, sång och gitarr, Per-Erik Söderberg, bas och Robert Norrman, trummor.
Nu, AV EN REN SLUMP SAMMA DAG SOM DENNA SPELNING, släpper trion albumet ”Arbetets Söner” – en tematisk partyplatta om socialdemokratins ideologiska ökenvandring, symboliserat av ett antal lokalpolitiker i Gävle. Stoppades från att framträda på Local Heroes-galan, men nu kan du se dem för första gången i Gävle! Förstärkta live med gitarr av Gustaf Hielm (Meshuggah, Mats och Morgan Band, Tiamat, mfl.)

DESERTÖRERNA
Ett Gävleband med rötterna stadigt förankrade i det sena -70 och tidiga 80-talets bästa svenska rock. Bandet föddes 2014, en svinkall vinterdag av fyra erfarna gentlemen som tidigare spelat ihop i många olika klassiska band, och som nu återigen bestämt sig för att börja skriva musik.
2019 kom fullängdsdebuten ”Rödvin och betong” som fått lysande recensioner och bl.a beskrivits som ”Högenergiska låtar med både driv och klockrena melodier. Dessutom känns det sådär skönt opolerat, allt toppat med starka allsångsrefränger.” Desertörerna har släppt två EP:s tidigare – ”Gävle” och debuten ”noll2sex”.

LINE-UP
Bobo Andersson – Sång, Gitarr
Micke Berglund – Gitarr, sång
Tommie Samuelsson – Bas, sång
Robban Ekelund – Trummor, sång

LÄNKAR
Facebook: www.facebook.com/Desertorerna
Youtube: www.youtube.com/channel/UCNhRdQ2ZZS-Ijpmh6GzhGKg
Spotify: Desertörerna

Tid

7 (Lördag) 21:00 - 8 (Söndag) 00:00

Plats

Järnvägskrogen

Centralstationen

Scroll to Top
X
X