december, 2021

tis28dec19:0021:45Irina Kolesnikova - Svansjön19:00 - 21:45 Cirkus Arena & Restaurang, Djurgårdsslätten 43-45

Evenemangsinfo

EXTRA SHOW TILLAGD – 28 DECEMBER 19:00! Detta får ni inte missa!

28 december 2021 återvänder legendariska prima ballerina Irina Kolesnikova till Cirkus Arena & Restaurang i Stockholm efter en utsåld svensk debut med St Petersburg Ballet Theatre i maj 2019.

Den världsberömda ballerinan leder återigen SPBT:s stjärnor i en förtrollande uppsättning av Svansjön.

Det är klassisk balett när den är som bäst. Föreställningen ges i dess fulla längd och ackompanjeras av St Petersburg Ballet Theatre Orchestra som framför Tjajkovskijs mäktiga och oförglömliga musik.

Svansjön berättar historien om den unge prinsen Siegfried som förälskar sig i svanprinsessan Odette, en ung kvinna som förvandlades till en vit svan av den onde trollkarlen Rothbart.

Det är en berättelse om äkta kärlek som övervinner allt.

Irina Kolesnikova är unik i rollen som Odette/Odile. Hon har dansat i Svansjön nästan tusen gånger och den här rollen har blivit hennes personliga varumärke.

St Petersburg Ballet Theatre grundades 1994 och är känd för sina talangfulla dansare utbildade på Vaganova Ballet Academy samt sina fantastiska föreställningar i full längd. Kompaniet turnerar internationellt och framför klassiska mästerverk från sin repertoar som innehåller Giselle, Don Quijote, La Bayadère, Romeo och Julia, Nötknäpparen och Törnrosa.

Kompaniet är mycket eftertraktat och ger över 200 föreställningar per år.

Efter utsålda säsonger i London, Seoul, Sydney och Hongkong återvänder världsberömda St Petersburg Ballet Theatre till Cirkus i Stockholm med den spektakulära föreställningen Svansjön med Irina Kolesnikova i huvudrollen – ett garanterat minne för livet för publiken.

MENYBILJETT
Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Mer

Tid

(Tisdag) 19:00 - 21:45

Plats

Cirkus Arena & Restaurang

Djurgårdsslätten 43-45

X
X