november, 2020

fre06nov20:0021:30Inställd! Carl Stanley – "Född 1996"20:00 - 21:30 Palladium Malmö, Södergatan 15

Mer

Evenemangsinfo

På grund av CORONA (COVID-19) kommer Carl Stanleys föreställning ”Född 1996” på Palladium den 21/3 att flyttas fram till den 6 november kl 20.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Om du ej kan gå den 6 november vänd dig till det ställe där du köpt din biljett så hjälper de dig med ett återköp.

“Av publikreaktionerna att döma, lär han nu inleda ett nytt segertåg genom landet”, skrev Sydsvenskan i sin recension av premiärföreställningen. De fick rätt. Biljetterna till Carl Stanleys standupshow “Född 1996” har snabbt gått åt och det finns inte många platser kvar till höstens och vinterns föreställningar. Nu är det klart att det blir en fortsättning under våren 2020.

Den 26 september 2019 hade Carl Stanley premiär för sin standup-föreställning Född 1996 och sedan dess har han varit ute på en turné runt om i landet inför fullsatta bänkrader.
– Det har varit jätteroligt hela vägen. Responsen har varit helt fantastisk och en bättre start på turnén kunde jag inte önskat mig, berättar Carl Stanley.

I Född 1996 tar Carl Stanley upp tankar, känslor och trams som han skrivit ned de två senaste åren efter att han avslutade sin förra turné med standup-föreställningen Ärligt talat. Nu har han fått lite mer självdistans, men är fortfarande orimligt självsäker, med åsikter om det mesta och med grundtanken att alla ska få sig en släng av sleven.

Support: John Gillberg
Föreställningen rekommenderas från 16 år.
www.carlstanley.se

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.
https://palladiumservering.ebiljett.nu/

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

Tid

(Fredag) 20:00 - 21:30

Plats

Palladium Malmö

Södergatan 15

Scroll to Top
X
X