oktober, 2020

ons14okt19:3023:30HYGGE pres. Majorelle Blue + Hejsan Svejsan - Nytt datum snart!19:30 - 23:30 Klubb Hygge

Mer

Evenemangsinfo

NYTT DATUM KOMMER!
HYGGE PRES. Majorelle Blue + Hejsan Svejsan

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är klubben HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Ta med dina polare och lev lite!

VAD: HYGGE pres. Majorelle Blue + Hejsan Svejsan
NÄR: Onsdag 22 april, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
I DÖRREN: 50 kr
ÅLDER: 13 år

Majorelle Blue
Malmöbaserade töntarna Majorelle Blue spelar skränig, syntig och lagom oprententiös garagepop i avspänd styrka med inspiration från 90-talets indie, lo-fi och shoegaze. Texterna rör sig fritt mellan vardag, sarkasm och ofiltrerat näckande.

Ämnena är en svalkande milkshake av allvar, komik och deja vu. Med en energiskt hemtrevlig närvaro live och klistriga melodier kommer du antagligen att tralla på hooksen veckor efter att du gått hem från spelningen.

Med en debut EP som blev en av årets debutanter i Popmani samt med singel och ny EP i kikaren, kan du förvänta dig att höra lagom nytt och mycket nytt material.

Hejsan Svejsan
Äntligen en popgrupp i stan! Härmed bjuder vi dig till en hejdundrande livekonsert. Förblindas, förbluffas och än en gång förälska dig i ömma toner och svängiga melodier.

”De är helt okej. Bättre än Beatles iallafall” – Per

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

Tid

(Onsdag) 19:30 - 23:30

Plats

Klubb Hygge

Scroll to Top
X
X