oktober, 2021

tor14okt19:3021:00Här kommer Babben Larsson - Tjolahopp!19:30 - 21:00 Skövde Kulturhus, Trädgårdsgatan 9

Evenemangsinfo

Bäste biljettköpare & Babben fan!
Här kommer Babben Larsson Tjolahopp!

Vi har en god och en dålig nyhet. Den dåliga är att vi på grund av rådande osäkerhet kring att samlas i grupper behöver flytta Babbens turné till hösten 2021. Vi ber om er förståelse för detta…
Den goda nyheten är att vi jobbat febrilt med att boka om lokaler så att vi skulle kunna informera er i god tid och så här blir det:

Köpta biljetter gäller garanterat där ort och lokal är desamma, du skriver då bara det nya datumet på biljetten och håller hårt i den till nästa höst.
Om du mot förmodan inte kan gå det nya datumet har du fram till den 10 maj på dig att byta datum/spelställe eller lösa in biljetten via ditt biljettombud.
Det sistnämnda gäller även för er som har biljetter till orter som försvunnit från nya spelplanen. Det gick tyvärr inte att få ihop en identisk turné nästa höst.

—–

NYA TURNÉN SLÅR PÅ STORT!
Sveriges roligaste gotlänning gör äntligen en ny show för konserthus och teatrar!

Premiären går av stapeln på Wisby Strand den 26:e september, därefter får drygt 20 städer besök av föreställningen ”Här kommer Babben Larsson, tjolahopp!”
Babben berättar själv om showen: ”Det blir en skön blandning av allt jag gillar; humor, funderingar, sång och prat om allt från bläckstråleskrivare till varför jag inte går naken i min stuga längre.”

Med sig på scen har hon ett husband under ledning av kapellmästare Mats Persson. “Det kan bli allt från pojkbandslåtar till rap. Jag är så gammal nu att jag har slutat skämmas”, avslöjar Babben.

Senast Babben var ute på vägarna var med den hyllade föreställningen ”Expedition Babben” som spelades på 103 sällan eller aldrig besökta småscener. I vår är hon även tillbaka i TV-rutan med en ny säsong av dundersuccén ”Bäst i Test”.

Längd: Ca 90 min – ingen paus

Mer

Tid

(Torsdag) 19:30 - 21:00

Plats

Skövde Kulturhus

Trädgårdsgatan 9

Scroll to Top
X
X