november, 2020

tis24nov18:3021:00Hälsorevolutionen med Maria Borelius18:30 - 21:00 Cirkus Arena & Restaurang, Djurgårdsslätten 43-45

Mer

Evenemangsinfo

Vägen till en antiinflammatorisk livsstil med Maria Borelius.

Som många andra kvinnor i 50-årsåldern började Maria Borelius känna sig gammal, trött, sliten och plufsig. Som erfaren vetenskapsjournalist började hon ifrågasätta om ryggont och klimakteriebesvär verkligen måste dominera vardagen.

Det blev början på en fyra år lång resa där hon genom en slump upptäckte en helt ny livsstil den antiinflammatoriska. Som en detektiv började hon gräva efter ny kunskap, och hon reste jorden runt för att lägga ett pussel av den information hon fick från ledande forskare, gurus och fitnessspecialister på den vetenskapliga frontlinjen.

Hon provade dieter och träning men undersökte också känslor, njöt av solnedgångar, besökte långlevnadssekter och prövade urgamla indiska hälsokurer.

Den antiinflammatoriska livsstil hon nu omfamnat har en gedigen vetenskaplig underbyggnad. Här delar hon med sig av genvägar och enkla knep som verkligen fungerar för den som vill leva och må bra även när man är 50+.

Den antiinflammatoriska livsstil Maria Borelius lyfter fram kombinerar aktuell vetenskap med personliga erfarenheter. Varmt välkommen till en föreläsning med Maria Borelius.

Om Maria:
_________

Maria Borelius är prisbelönt vetenskapsjournalist och författare till flera populärvetenskapliga böcker om medicin och hälsa, bland annat ”Hälsorevolutionen” och uppföljaren ”BLISS”. Till hösten kommer hennes nya bok ”Förundran” ut.

Maria Borelius är vinnare av Stora ToppHälsapriset 2018 och utsedd till Årets hälsohjälte av 1,6 miljonersklubben. Marias bok Hälsorevolutationen blev även nominerad till Publishingpriset 2018 för bästa fackbok.

Tid

(Tisdag) 18:30 - 21:00

Plats

Cirkus Arena & Restaurang

Djurgårdsslätten 43-45

Scroll to Top
X
X