november, 2020

ons25nov18:0020:50Guran, Nyberg & Nord - En hyllning till Björn Afzelius18:00 - 20:50 Gävle teater, Teaterplan 1

Mer

Evenemangsinfo

Till våra kära biljettköpare!

Efter att regeringen gav hårdare restriktioner för de som fyllt 70år och uppåt så tog vi beslutet att flytta fram resterande konserter i turnén trots att dessa inte ingick i lagen om 500 personer gränsen. Vi förstår att många av er som köpt biljett känner en oro och valet att flytta fram var inte svårt.

Nytt datum: Gävle Teater onsdag 25 november kl 18:00

Vi vädjar till er som köpt biljetter att ha förståelse och att vi har försökt göra allt vi kan för att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter. Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister mfl upplever just nu den värsta ekonomiska kris i modern historia. Köpta biljetter kommer gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp. Vi befinner oss just nu i ett force majeure läge och följer de flesta andra produktionsbolag samt de riktlinjer vi fått från vår bransch organisation svensk live. Om ni inte kan gå på nytt datum så rekommenderar vi att ni försöker sälja er biljett eller kanske ge bort till någon vän, kollega eller liknande.
En sak kan vi lova! När det väl blir dags så kommer ni få en 100 procentig taggade artister och musiker som kommer göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss.

Ta väl hand om er, nu mer än någonsin.

// MT Live

Sånger till Friheten

Björns minne kommer under 2019 & 2020 hedras av några som stod honom mycket nära. Olle Nyberg, Mikael ”Nord” Andersson och Göran ”Guran” Blomgren – var och en med sin egen relation till Björn Afzelius kommer bjuda publiken på en kväll fylld av tillbakablickar och magiska tolkningar av Björns fantastiska låtskatt som för evigt skrivit in sig i den svenska musikhistorien.

Tid

(Onsdag) 18:00 - 20:50

Plats

Gävle teater

Teaterplan 1

Scroll to Top
X
X