november, 2021

sön21nov15:0016:00Greta Get – en sanitär angelägenhet15:00 - 16:00

Evenemangsinfo

I det härliga landet Apolonien, där alla är välkomna och lever hälsosamt i samklang med naturen, bor också den ohälsosamma rockgeten Greta Get som äter allt, slösar och förpestar som en hel fabrik och lever livet på andras bekostnad.

Greta Get har en mage av stål och bryr sig mindre om hur någon annan har det. Blåsfiskarna i havet har däremot problem. Det alltmer växande berget av plastpåsar håller på att förpesta hela havet och blåsfisk efter blåsfisk insjuknar i den förfärliga påssjukan!

Då knackar det på dörren och ”Professor Skräp” kommer på besök. Professorn lär oss hur vi kan omvandla skräp till skojiga saker för att minska föroreningen. Greta som vägrar att lyssna får snart smaka på sin egen medicin genom en omtumlande resa till Basiluskien.

Hur ska det gå för Greta? Kommer Apolonien hitta en lösning på det alltmer förgiftande påsberget?

Vi får möta Greta Get och Professor Skräp mf l som tar oss genom en medryckande världsmusikalisk saga som vi alla kan lära oss något av!

Ida Gustafsson: sång/berättare gitarr, skräpinstrument, Professor skräp, Gunvor Grönkål
Johan Ohlsson: dragspel, kör, Dr Broccoli
Eva Ekengren: Greta Get

Regi: Eva Ekengren
Hattar/kostym: Dunja Kalk och Ida Gustafsson
Ålder: ca 3 – 9 år

Apolonia i samarbete med Barnens Scen, med stöd från Malmö Stad, Musikverket och Kulturrådet.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Platserna säljs onumrerat för att avstånd mellan sällskap ska kunna hållas. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer något fler platser att släppas upp.

Arrangör: Musik i Syd

Mer

Tid

(Söndag) 15:00 - 16:00

Scroll to Top
X
X