september, 2021

fre03sep19:0021:45Grease på turné19:00 - 21:45 Helsingborg Arena, Mellersta Stenbocksgatan 14

Evenemangsinfo

VIKTIG INFORMATION:
Grease på turné flyttas fram från 2 januari 2021 till 3 september 2021.

När Grease nu ger sig ut på Sverigeturné åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna med från Karlskrona ända upp till Luleå. För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som “Grease is the word”, “Greased Lightning”, “You’re the One That I Want” och “We Go Together”.

I Grease träffar Danny (spelad av Anton Hagman) sin Sandy (Caroline Johansson Kuhmunen) i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych (Lotta Engberg) visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille.

Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton John i filmklassikern från 1978, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

ÖVRIGT:
Åldersgräns: 6 år

Mer

Tid

(Fredag) 19:00 - 21:45

Plats

Helsingborg Arena

Mellersta Stenbocksgatan 14

Scroll to Top
X
X