oktober, 2021

lör09okt19:0023:59Good Harvest • Nalen, Stockholm19:00 - 23:59 Nalen Klubb, David Bagares gata 15

Evenemangsinfo

KONSERTEN MED GOOD HARVEST FLYTTAS IGEN
Nytt datum torsdag 9 oktober 2021

…………………………………………………………………………

Good Harvest är musikalisk eufori för musikälskare. Intressant, lekfullt oväntat och enormt vackert är ord som ger en bild av Hanna Enlöf och Ylva Erikssons samspel. I början av 2020 kan vi vänta oss ny musik från duon, och i samband med det även en konsert i Nalen Klubb. Biljetter släppta!

Hanna och Ylva träffades redan som 15-åringar i hemstaden Falun när de började spela i samma band. De hittade snabbt varandra genom den gemensamma kärleken till idoler som Simon & Garfunkel, Nick Drake, Joni Mitchell och Gillian Welch — och när bandet senare upplöstes bestämde sig Hanna och Ylva för att starta en egen duo, och gick snabbt från att göra covers på deras egen favoritmusik till att skriva eget material.

Good Harvest byggde upp ett gott rykte genom att spela live och släppte sen deras debut-EP ”Bottom Dollar” 2014 som fick strålande kritik. Under hösten 2016 släppte de även sin tolkning av Joni Mitchells “Woodstock” i en livevideo som snabbt blev en internationell viral succé med flera miljoner visningar på Facebook. Efter det har karriären kantats av succéer. Deras hyllade debutalbum “In A Life And Place Like This” släpptes våren 2017 och följdes av turnéer tillsammans med bland andra Per Gessle och Kris Kristofferson. Nu väntar snart ny musik, som beräknas släppas tidigt år 2020.

Vad de menar med att kalla sig musikaliska tvillingar blir klart när man hör deras röster som sammansvetsat leker fram med ett gitarrspel som rymmer klangen av en hel symfoniorkester. Good Harvest har något speciellt tillsammans, något som också blivit en självklar del av den svenska musikscenen.

275 SEK + service
Nalen Klubb, 18 år
Insläpp klockan 20, konsertstart cirka klockan 21

Mer

Tid

(Lördag) 19:00 - 23:59

Plats

Nalen Klubb

David Bagares gata 15

Scroll to Top
X
X