december, 2021

sön05dec14:0015:00GONGBAD MED EDITA14:00 - 15:00 Yoga Kendra, Friisgatan 6C

Evenemangsinfo

Välkommen till en meditation under vila till ljudet av Gongen, klangskålar, chimos och andra instrument. Gong Bad är en mycket gammal form av ljudterapi och har sitt ursprung i Asien där den har praktiserats i tusentals år. Ett gongbad, eller gong-ljudmeditation, är en ljudmassage för både kropp och själ.

Gongens vibrationer sköljer igenom dig och ditt energisystem på cellnivå samtidigt som hjärnvågorna anpassar sig efter det lugnande ljudet. Som att glida iväg på en resa i ditt inre.
Under evenemanget kommer du att badas i ljudvågor. Du kommer helt enkelt att ligga eller sitta skönt på en matta, linda dig i en filt, sluta dina ögon och slappna av medan du lyssnar. Du behöver inte göra någonting – bara ligg ner passivt utan några förväntningar och din kropp kommer att fånga alla vibrationerna från dessa instrument.

Numera används ljudterapi i stor utsträckning över hela världen för sin bevisade lugnande förmåga. Gong-ljud kan användas för att balansera de fysiska, känslomässiga och andliga kroppar. Den har en lugnande inverkan på nerv och immun system, hjärtat samt de autonoma och endokrina systemen. Terapin anses också utmärkt för känslotillstånd som exempelvis depression, trötthet, ilska, ångest, känslor av separation, ensamhet och rädsla tillsammans med andra förhållanden som är relaterade till brist på balans och harmoni i kroppen. Kan också frigöra och lindra smärttillstånd. Varmt välkommen!

Investering: 175 SEK

Mer

Tid

(Söndag) 14:00 - 15:00

Plats

Yoga Kendra

Friisgatan 6C

X
X