februari, 2020

tor06feb18:0022:00FYRIS Comedy med Magnus Betnér, Kathryn Leroux & Ina Lundström18:00 - 22:00 FYRIS Comedy, Västra Ågatan 12

Mer

Evenemangsinfo

Välkommen till FYRIS Comedy – Uppsalas hetaste humorklubb! Vi bjuder in till en fantastisk kväll med både nya komiker och proffs.

Kvällens komiker:
Magnus Betnér
En av svensk standups absolut största och roligaste gick i pension och är nu tillbaka. Med en vass tunga och fyndigt formulerade skämt retar han gallfeber på ”svärjevänner” samtidigt som han driver andra till gapskratt. Vi är otroligt stolta att presentera Magnus Betnér på FYRIS!

Kathryn Leroux
En publikfavorit, en FYRISfavorit, en favorit helt enkelt. Kathryn har på bara några få år klättrat högre och högre upp på den svenska standupscenen och där blivit ett självklart namn för klubbar som vår om man vill garantera publiken en bra kväll! En återkommande gäst i AMK-morgon och en av rösterna bakom ”På riktigt- podcast”.

Ina Lundström
Vi vågar nog säga att Ina har Sveriges skönaste attityd både vid sidan av och på scen. Jävligt roliga anekdoter och utläggningar om allt mellan himmel och jord. Ni kan ha läst henne i GP eller sett henne på TV. I höstas var hon nämligen med i SVTs Släng dig i Brunnen.

Dessutom:
Oscar Skoglund
Ytterligare komiker tillkommer.

90 kr + serviceavgift
Biljetter finns på Billetto.se via länken högst upp.
Vid biljettöverskott kan man även betala med swish i dörren.
18-årsgräns.

Sittplatsgaranti endast för den som bokat bord för att äta innan showen. Detta kräver att du först köpt biljett på billetto.se. Boka genom att mejla peter@leveluppsala.se.
Meny: http://leveluppsala.se/

Insläpp 18:00
Stand up 20:00

Varmt välkomna!

Tid

(Torsdag) 18:00 - 22:00

Plats

FYRIS Comedy

Västra Ågatan 12

Scroll to Top
X
X