februari, 2020

tor20feb18:0022:00FYRIS Comedy med Daniel Sanchez & Torbjörn Averås Skorup m.fl.18:00 - 22:00 FYRIS Comedy, Västra Ågatan 12

Mer

Evenemangsinfo

Välkommen till FYRIS Comedy – Uppsalas hetaste humorklubb! Vi bjuder in till en fantastisk kväll med både nya komiker och proffs.

Kvällens komiker:

Daniel Sanchez
Daniel har tagit steget från Stockholmscenen till de absolut största scenerna landet har ett erbjuda. Hörs i poddar och syns på TV i Släng dig i Brunnen, frågar ni FYRIS är det bara en tidsfråga innan han slår igenom stenhårt. Härlig självdistans som är omöjlig att inte garva åt.

Torbjörn Averås Skorup
Ni känner igen honom från instagram där han i flera år har producerat sketcher. Många tillsammans med kompisen Johanna Nordström som han vann årets Webbhumor på Den svenska humorgalan med.
Gjorde braksuccé hos oss när han körde sitt FÖRSTA gig någonsin hösten 2018. Han var sedan tillbaka för sitt femte gig någonsin ett drygt halvår senare. Även då en succé. Vi är väldigt glada över att han vill komma tillbaka till oss ännu en gång!

Lisa Dahlin
Malmöbaserade Lisa Dahlin har gjort en kometkarriär på den svenska standupscenen och har uppträtt på diverse klubbar runt om i landet. Nu kommer hon äntligen till Uppsala och FYRIS!

Ytterligare komiker tillkommer.

90 kr + serviceavgift
Biljetter finns på Billetto.se via länken högst upp.
Vid biljettöverskott kan man även betala med swish i dörren.
18-årsgräns.

Sittplatsgaranti endast för den som bokat bord för att äta innan showen. Detta kräver att du först köpt biljett på billetto.se. Boka genom att mejla peter@leveluppsala.se.
Meny: http://leveluppsala.se/

Insläpp 18:00
Stand up 20:00

Varmt välkomna!

Tid

(Torsdag) 18:00 - 22:00

Plats

FYRIS Comedy

Västra Ågatan 12

Scroll to Top
X
X