februari, 2020

sön02feb10:3012:30Frukostbio: Unga kvinnor10:30 - 12:30 Fyrisbiografen, St Olofsgatan 10

Mer

Evenemangsinfo

Favoriten Greta Gerwig är tillbaka med den emotsedda filmen Unga Kvinnor! Visas i mumsigt frukostsällskap den 2 februari.

❤️☕️ Frukost + bio = SANT! ☕️❤️

En nyversion av Unga kvinnor regisserad av Greta Gerwig (Lady Bird). Filmen är baserad på den klassiska romanen och andra texter av Louise May Alcott. En både tidlös och modern berättelse om systrarna March – fyra unga kvinnor fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor. Som systrarna ser vi Saorsie Ronan (Jo), Emma Watson (Meg), Florence Pugh (Amy) och Eliza Scanlen (Beth). Timothee Chalamet gör rollen som Laurie, Laura Dern är Marmee och Meryl Streep faster March.

SÅ.
Söndag förmiddag, grunda med en kaffe i sängen. Kliv sedan ur pyjamasen och kom till Fyris. Du får en fantastisk vegetarisk frukostmacka från Leijon Stenugnsbageri och konditori, juice, kaffe/te och frukt att mumsa på i salongen till en av vinterns absolut bästa filmer!

Kassan öppnar kl.10.00
Filmstart kl.10.30

OBS! Frukostpaket-biljetterna säljs fram till fredag kl.14.00 innan visningen. Därefter finns endast ordinarie biobiljetter att köpa.

Frukostpaketen är vegetariska! Har du specialkost, köp biljett som vanligt men maila också din preferens till: ida.thoren@fyrisbiografen.com

Kom och mys med oss!
❤️

Tid

(Söndag) 10:30 - 12:30

Plats

Fyrisbiografen

St Olofsgatan 10

Scroll to Top
X
X