juni, 2021

ons16jun21:0022:30Framskjutet - Oslipat med Emma Knyckare, Moa Lundqvist m fl21:00 - 22:30 Babel Malmö, Spångatan 38

Evenemangsinfo

OBS! Tyvärr måste vi skjuta upp den här föreställningen (igen) på grund av att coronasituationen är fortsatt svår. Vi lägger den i den sena delen av vaccinationsperioden av vuxna i Sverige. Då finns det skäl att tro att publikrestriktionerna kan lättas. Nytt datum är 16:e juni. Behåll era biljetter! Dessa gäller på det nya datumet.

Flashback Forever erövrade Sverige i våras, och blev över en natt en av landets allra mest älskade poddar. Den här kvällen får ni se standup av båda komikerna som hörs i podden. Plus den lika fantastiska Moa Lundqvist!

Emma Knyckare förvaltar ett göteborgskt kulturarv som inte bygger på tillgjord fryntlighet. Det finns en stolt stabil arbetarklass i generna. Hon har en stil som gör att hon verkar både grumpen och obekymrad samtidigt. En osannolik kombination som känns självklar när man ser Emma Knyckare på scen.

Ina Lundström är i grunden journalist men har senaste åren snabbt tagit standup-Sverige med storm. Hon blev av Sveriges komiker framröstad som Årets Nykomling 2020. Med ett högproduktivt tempo vinner Ina över all slags publik med sin naturliga svada som är pepprad med roliga detaljer och exakta ordval.

Moa Lundqvist är ett oroshjärta som vinner över ångesten genom att måla världen med ord. Med larviga iakttagelser och perfekta formuleringar blir det igenkänningshumor för själen. Hon syns i de hyllade humorserierna Sagan om Dilan och Dips på SVT.

Konferencier: Marcus Johansson

Vi säljer mycket färre biljetter den här säsongen. Detta för att vi ska kunna hålla säkra avstånd i lokalen under coronapandemin. Vid tecken på sjukdom stannar man hemma förstås.
Vi kör två shower per kväll för att fler ska kunna se föreställningarna. Men observera att det totala antalet biljetter ändå är betydligt färre än normalt.

Mer

Tid

(Onsdag) 21:00 - 22:30

Plats

Babel Malmö

Spångatan 38

Scroll to Top
X
X