december, 2020

tor03dec19:0023:00Första och Sista Daten - Flyttat - Nytt datum inom kort19:00 - 23:00 Babel Malmö, Spångatan 38

Evenemangsinfo

FLYTTAT – NYTT DATUM INOM KORT (Datumet i eventet är bara ett tillsvidare-datum för att kunna behålla eventet)

Dessvärre är ni fler än 50 personer som köpt biljetter till denna föreställning och det betyder att vi tyvärr inte får samla er i vår lokal… eller någon annan lokal, enligt de restriktioner som ålagts oss.

Det betyder att denna föreställning kommer flyttas igen. Denna gång till ett datum som vi inte vet vilket det är ännu.

Så fort vi får besked om nya restriktioner där vi kan framföra denna föreställning så kommer vi att sätta oss ner tillsammans med de medverkande för att hitta ett nytt datum.

Köpta biljetter kommer självklart att gälla till det nya datumet så håll kvar i dem och ta hand om varandra tills vi kan ses tills vi kan lyssna på härliga historier om första dater igen!

Har ni några vidare frågor är ni välkomna att kontakta oss på info@babelmalmo.se
___________

Första och Sista Daten är en humorklubb för dig som nån gång känt dig ensam eller längtat efter kärlek. Eller mer precist: en scenshow där människor berättar om de dejter där det absolut inte sa klick, men som de aldrig någonsin kommer att glömma.

Konferencier är den magnifika Maria Maunsbach som inte bara har en hel arsenal av anekdoter i sig – hon har även känt sig ensam och vet hur mycket kul det kan komma ur när det gör riktigt ont i hjärtat.

Vid sin sida har hon sin sidekick och kollega Conrad Luckett som också han känt sig ensam, och i stunder då han längtat efter lite kärlek gjort riktigt dumma saker.

Kom på en föreställning som tillåter dig att skratta åt livets elände! Det bästa av allt: vi gör det tillsammans.

Biljett garanterar inte sittplats kom i god tid.

VAD: Första och Sista Daten
NÄR: Torsdag ???, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 170 kr, student 150 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.

Mer

Tid

(Torsdag) 19:00 - 23:00

Plats

Babel Malmö

Spångatan 38

Scroll to Top
X
X