september, 2021

ons01sep19:00ons15(sep 15)19:00Flyttat - nytt datum TBA - Titiyo x Skymning i Slaktis19:00 - 19:00 (15) Fållan, Fållan 10

Evenemangsinfo

VIKTIG INFO
Till följd av regeringens skärpta råd flyttas spelningen med Titiyo. Nya datum kommer inom kort 💜
Köpta biljetter gäller givetvis till nya datumen, vid frågor om återköp kontakta Tickster.

Ta hand om varandra – vi längtar efter att se er när solen skiner över Slakthusområdet!

**********************
Titiyo
Skymning i Slaktis, Fållan
**********************

Begränsat antal platser – bordsbokning öppen här: https://bit.ly/35czXNP

Kvällen är del av Ljuskvällarna på Fållan där du som gäst bokar bord till dig och ditt sällskap, med tillval av mat i vinterpaviljongen och dryck efter era önskemål. Förbokning rekommenderas för smidigast hantering.
Åldersgräns 20 år
**********************

Titiyo – en av landets absoluta ikoner intar Fållan ✨

Som en av pionjärerna bakom modern soulpop i Sverige är det i år nästan 30 år sedan Titiyo solodebuterade. Hon har samarbetat med artister som Jocke Berg, Peter Svensson, Kleerup och Goran Kajfeš, och har hunnit släppa hela sex fullängdare under eget namn.

Titiyos första svenskspråkiga album, ”13 Gården”, släpptes 2016 och tog henne ut på vägarna igen efter 7 års uppehåll. Både plattan och turnén hyllades som briljant hos så väl press som publik. Två somrar senare, 2018, släppte Titiyo singeln ”Som ingenting” och genomförde endast ett exklusivt och helt utsålt gig på Mosebacketerrassen i Stockholm.

Året därpå, 2019, var hon på vårturné och deltog i 10-årsjubileumet av ”Så mycket bättre”. Detta resulterade i tolkningarna och singlarna ”Soptippsvärld” och ”Evighet”.

Framgångarna är många, men det är på scen som både personen och idén Titiyo kommer till sin fulla rätt. Tillsammans med sina två vapendragare Kalle Perlskog och Robin Lindvall bjuder hon på en maffig audiovisuell upplevelse där gammalt varvas med nytt, högt med lågt, och lugnt med energispäckat – och låtar både arrangeras om eller ges nytt liv i helt annan tappning.

Hon beskriver det själv som “ett lokomotiv som pulserar fram i suggestiv pop-känsla”. Vi kan inte annat än att hålla med – liveakten Titiyo lämnar inget övrigt att önska.

Mer

Tid

1 (Onsdag) 19:00 - 15 (Onsdag) 19:00

Plats

Fållan

Fållan 10

Scroll to Top
X
X