september, 2021

ons01sep19:00ons15(sep 15)19:00Flyttat - nytt datum TBA - Humorpatrullen x Skymning i Slaktis19:00 - 19:00 (15) Fållan, Fållan 10

Evenemangsinfo

VIKTIG INFO
Till följd av regeringens skärpta råd senareläggs kvällen med Humorpatrullen. Nya datum kommer inom kort 💜
Köpta biljetter gäller givetvis till nya datumen, vid frågor om återköp kontakta Tickster.
Ta hand om varandra – vi längtar efter att se er när solen skiner över Slakthusområdet!

**********************
Humorpatrullen
Skymning i Slaktis, Fållan
**********************

Kvällen är del av Ljuskvällarna på Fållan där du som gäst bokar bord till dig och ditt sällskap, med tillval av mat i vinterpaviljongen och dryck efter era önskemål. Förbokning rekommenderas för smidigast hantering.
Begränsat antal platser. Bordsbokning här: https://fallan.nu/events/humorpatrullen-x-skymning-i-slaktis
Åldersgräns 20 år.

**********************

Vik hädan för Humorpatrullen – Sveriges vassaste komiker intar Fållan!

Humorpatrullen är en allstar-lineup med Petrina Solange, Emma Knyckare, Marcus Berggren och Isak Jansson. Gänget är fyra av årets främsta stand up-artister som bjuder på varsitt set och presenterar årets roligaste kväll under Skymning i Slaktis. Efter förra sommarens succéturné intar Humorpatrullen nu Fållan för en oförglömlig afton i humorns tecken.

PETRINA SOLANGE
Sveriges allra roligaste kvinna är med oss! Petrina är utsedd till Årets Kvinnliga Komiker för TREDJE gången gillt på Svenska Stand up-galan och det kommer garanterat bli så fler gånger. Ständigt TV-aktuell i bl.a. Parlamentet, Släng Dig i Brunnen och nu för första gången aktuell med sin egna soloshow “Nu Är Jag Här” våren 2021 som redan är 90% utsåld.

MARCUS BERGGREN
Humorpatrullens senaste tillskott är en av svensk humors allra största stjärnor. Han känns bäst igen från att ha programlett P3 Guld-galan, oförglömliga stunder under Släng Dig i Brunnen, som leverantör av kaos på Morgonpasset i P3 och podcasten Tombola tillsammans med Carl Stanley och massa annat.

EMMA KNYCKARE
Fantastiska komikern Emma står bakom landets absolut roligaste podcast-succé “Flashback Forever”. Har du missat Emmas och hennes kollegors skrattfest varje vecka så kan du ha du hört henne i Tankesmedjan i P3, sett henne som programledare för Musikhjälpen eller dominera på valfri standup-klubb i Sverige.

ISAK JANSSON
Utsedd till Årets Manliga Komiker 2020 och en ständigt aktuell skrattgaranti på klubbar och scener runtom landet. Isak är hjärnan bakom långkörande Rollspelsklubben och vinnare av Årets Föreställning i Svenska Stand Up-galan 2018 med ”Quick – En humorshow”. Givetvis hittas han även på TV i Släng Dig i Brunnen.

Mer

Tid

1 (Onsdag) 19:00 - 15 (Onsdag) 19:00

Plats

Fållan

Fållan 10

Scroll to Top
X
X