november, 2021

sön14nov18:0020:30Flamingokvintetten - The Farewell Tour18:00 - 20:30 Kungsbacka Teater, Gymnasiegatan 42

Evenemangsinfo

Välkommen till Flamingokvintettens 60-årsjubileum på Kungsbacka Teater. En era börjar närma sig sitt slut och någonstans har ju alla vägar en ände.

Nu ger sig bandet ut på ”The Farewell Tour”. I spetsen finns naturligtvis de två ursprungsmedlemmarna Hasse Carlsson, som fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år, och parhästen Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid. Med på turnén har de också Stefan Kardebratt (keyboard), som firar 15 år i bandet; Douglas Möller (gitarr), som hämtades från The Spotnicks 2008, samt trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson, som tog över trumstockarna 2013.

Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer:
https://www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/

Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp- och ledsagarplats bokas på: 0300-83 45 95

Mer

Tid

(Söndag) 18:00 - 20:30

Plats

Kungsbacka Teater

Gymnasiegatan 42

Scroll to Top
X
X