Din lokala evenemangsguide

augusti, 2022

lör06aug18:0022:00Felix Recenserar Turné 2022 - Norrköping18:00 - 22:00 Cnema, Kungsgatan 56

Evenemangsinfo

FELIX RECENSERAR TURNÉ – BIOPREMIÄR FÖR NYA RECENSIONER

I sommar åker vi ut på en turné och premiärvisar nya avsnitt av Felix Recenserar! Felix tar sig an över 20 filmer gjorda av våra tittare, i en samlad långrecension!

Den 6 augusti kommer vi till Norrköping! Kom och se alla recensionerna innan de släpps på YouTube, ställ frågor till Felix, Basse och Johan under en Q&A-panel och snacka och ta bilder med hela gänget under en av slutande meet & greet!

Biljetter kostar 200 kr och finns att köpa på montefjantonbiljetter.se – eller följ länken under ”Biljettinformation” här i eventet!

PROGRAM FÖR KVÄLLEN:

Ca 17.45 – Insläpp.

18.00 – PREMIÄRVISNING! – Vi visar alla de 20+ recensionerna i en samlad långrecension! (ca 90 minuter)

19.30 – Q&A – Vi svarar på frågor ifrån publiken – både om recensionerna vi nyss har sett och allt möjligt annat!

20.00 – MEET & GREET – När frågestunden är slut är det fritt fram för alla som vill komma fram och snacka med oss, ta bilder och få grejer signerade.

Ca 22.00 – SLUT! – Vi stannar kvar tills alla som vill komma fram och ta bilder m.m. har fått göra det!

MERCHANDISE

* Under meet & greet:et kommer det finnas möjlighet att köpa merch (t-shirts, BRIS-kokböcker m.m.) som man sedan kan få signerad!

* Man kan betala med kontanter, kort och Swish!

* Om man vill kan man förbeställa merch – t.ex. tröjor eller BRIS-kokboken – på länken nedan. Om man förbeställer så löper man ingen risk att sakerna man vill köpa säljer slut innan visningen. Särskilt tröjorna brukar ta slut fortare än vi tror, så vill du vara säker på att få en är det bra att förbeställa! https://montefjantonbiljetter.se/12-foerbestaellning-merchandise

* Vi signerar inte bara vår egen merch, även bilder, papper, filmer och dylikt som besökare tar med sig.

NYTT DATUM M.A.A. CORONA:

P.g.a. coronaviruset har vi varit tvungna att skjuta fram hela turnén från 2021 till sommaren 2022. Har du sedan tidigare köpt en biljett så gäller den automatiskt det nya datumet! Kan du inte komma får du så klart pengarna tillbaka!

ANNAN VIKTIG INFO:

* Det är fri placering som gäller!

* Vi får ibland presenter när vi är ute och träffar tittare (t.ex. dåliga filmer att recensera). Ifall du tar med något så tänk på att hålla det litet, då vi behöver kunna frakta hem allt enkelt efteråt!

* Har du köpt biljett men inte fått den på mejlen? Då kan den ha hamnat i din skräppost, något som händer ibland med automatiserade mejl. Om du inte hittar mejlet där så skriv till oss på följande adress så skickar vi en direktlänk till dina biljetter! https://montefjantonbiljetter.se/contact-us

https://www.facebook.com/events/2963470023769027/

Mer

Tid

(Lördag) 18:00 - 22:00

Plats

Cnema

Kungsgatan 56

Arrangör

Monte Fjanton Creations

X
X