oktober, 2021

lör02okt18:0020:00Fatboy | Victoriateatern18:00 - 20:00 Victoriateatern Malmö, Södra Förstadsgatan 18

Evenemangsinfo

OBS! Dessa konserter skulle ursprungligen ägt rum 5-6 februari, men har tyvärr blivit framflyttade till den 1-2 oktober p.g.a. covid-19.

Om du har köpt biljett till konserterna innan de flyttades, så är din gamla biljett giltig. Biljetter köpta till den 5/2 är giltiga den 1/10 och biljetter köpta till den 6/2 är giltiga den 2/10. Samma tider för sittningarna gäller. Kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu el. 040-10 30 20 vid frågor ang. biljetter, byte av konserttillfälle eller återköp. Glöm inte uppge bokningsnummer.

Sveriges rockabilly-kungar nr. 1! Fatboy är ständigt nyfikna på ny musik samtidigt som de med en imponerande självklarhet alltid är trogna sina rötter. För Fatboy var tanken aldrig att vara retro eller vintage, och inte heller att låsa sig till en viss stil eller ett visst sound. Drömmar om 50-talets USA och dess country- och rockabillymusik möts med samtida pop- och indierock, kryddat med smakfulla inslag av grekisk bouzouki-musik och klezmer på toppen.

► Picknickevenemang
► Fredag 1 oktober & lördag 2 oktober.
Sittning #1: Insläpp kl. 18, på scen ca kl. 18.30
Sittning #2: Insläpp kl. 20.30, på scen ca kl 21.
► Pris: 340 kr vid bord el. på balkong.
► Biljetter säljs online och över disk via Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö, 040-10 30 20.

Fatboy handlar om sex killar och deras stora passion för musik, som blev deras liv. Sången och spelandet blev ett sätt att överleva, och leva. Gruppen hämtar sina influenser i allt från från Faron Young, Stray Cats, Johnny Cash, Elvis och Roy Orbison till The Smiths, Tom Waits och The Cramps.

Det har gått tre år sedan senaste albumet Moments och FATBOY är nu redo att dela med sig av sitt nya album -Diggin’ The Scene! Det är bandets sjätte album som här tar oss med på en brokig resa genom livet. Vi möter brustna hjärtan och broar som brunnit i en värld som vi inte riktigt känner igen.

På scen:
Thomas Pareigis – sång
Hannu Kiviaho – gitarr
Jan Lissnils – pedal steel
Marcus Källström – trummor
Thomas Schuldt – bas

Video:
https://youtu.be/TZmTApZ3NLg
Länkar:
https://fatboy.se/
https://www.facebook.com/gofatboy
https://open.spotify.com/artist/5vK6yZH3E1wOYY93NHZwJT

Foto: Göran Hallberg

► För information om hur vi genomför trygga evenemang och hur vi påverkas av Coronaviruset, besök: www.victoria.se/sv/oversikt/Coronainfo

► Hela Victoriateaterns program finns på www.victoria.se. Bli prenumerant på vårt nyhetsbrev för att få reda på senaste nytt, biljettsläpp, erbjudande och annat smått och gott. Registrera dig via www.victoria.se/nyhetsbrev

► För mer information om Victoriateatern, tillgänglighet och andra vanliga frågor: www.victoria.se/sv/oversikt/Ditt-besök-FAQ

#victoriateatern #konsert

Mer

Tid

(Lördag) 18:00 - 20:00

Plats

Victoriateatern Malmö

Södra Förstadsgatan 18

Scroll to Top
X
X