december, 2021

fre03dec19:3022:00Fåtal biljetter! Petrina Solange - Nu är jag här / Malmö, Babel19:30 - 22:00 Babel Malmö

Evenemangsinfo

På grund av rådande situation är vi tvungna att flytta föreställningen till 3 DECEMBER 2021. Köpta biljetter gäller till detta nya datum. Ta hand om varandra så länge så ses vi! ❤️
———-

PETRINA SOLANGE – NU ÄR JAG HÄR
Ingen är roligare än Petrina Solange. Men ända sen starten på sin karriär har Petrina ändå låtit publiken längta. Jättelänge. Pandemin har dessutom satt käppar i hjulet men nu är det slut med det? Nu har vi pusslat, fixat och flyttat alla datum och förhoppningsvis finns det nu ingenting som hindrar att Sveriges roligaste ger sig ut på sin första soloturné.

– Ok, fjärde gången gillt, nu jävlar kör vi? – Petrina Solange

Petrina är en flerfaldigt prisbelönt komiker och en självklar publikfavorit oavsett stad eller valet av ämne. Föreställningen ”Nu är jag här” är, hur konstigt det än låter, hennes första sverigeturné med en egen föreställning. Som vanligt är inget ämne fredat. Petrina låter hälsa att publiken kan vänta sig reflektioner, analyser och grova skämt kring prostitution, aborter, vita medelålders ”gambiakvinnor” och hur det är att leva i Skåne.

Petrina Solange är född 1990 och uppvuxen i Degeberga i Skåne. Redan 2013 vann hon Årets Nykomling på Svenska stand up-galan och blev sedan utsedd till Årets Kvinnliga Komiker både 2015, 2019 och 2020. Hon har medverkat i flera säsonger av SVT’s Släng Dig i Brunnen, Parlamentet på TV4 och Confessions på Comedy Central. Hon driver även podcasten Måndag samt ståuppklubben Under Jord i Malmö.
Föreställningen är ca 90 min inkl paus.

Mer

Tid

(Fredag) 19:30 - 22:00

Plats

Babel Malmö

X
X