september, 2021

fre03sep(sep 3)16:00sön05(sep 5)13:30Energiretreat ~ Sorgen & skrivandet16:00 - 13:30 (5) Mavens stugor, Hangvar flenvike 903 c

Evenemangsinfo

Energiretreat Sorgen & skrivandet – en av två retreater med Akka Meditation under 2021.

Det här är en inbjudan till dig som mjukt vill få dela, läka och hedra livets lite svårare resor. Genom meditationer och olika kreativa övningar i kravlöst skrivande, bearbetar och frigör du energi som sorgen stannat till vid.

En helg att umgås med alla dina sidor, alla dina känslor. Många av oss har en större närhet och tillåtelse till glädje och lust – än till frustration och sorg. Kanske sorgen, över det som förlorades, det som inte blev. Sorgen över att ha tappat kontakten med dig själv längs vägen? Låt sorgen få ta plats i ditt liv, hedra den och frigör energi att leva livet med kraft, inifrån.

För, tänk om det är så, att den sorg du har upplevt kan vara frön till något nytt att leva..?

Det är en varm inbjudan till att möta dig själv i kärlek, frihet och frid – hela dig. Tankar, känslorna, kroppsliga förnimmerlser – och inte minst skrivandet som en väg till närvaro och bearbetning, transformation.

Du kommer att få utforska

– dig själv i ett tryggt rum där hela du får ta plats – och där hela du välkomnas!
– ditt skrivna ord genom guidningar in i nya rum – och redan bekanta, med nytt ljus,
– din kropp i stillhet och i mjuk rörelse
– din del av naturen, vilan och kraften däri.

Många av oss lever i en idé om att livet ska vara på ett visst sätt för att vi ska vara ”där”, ”framme”.
Vad händer om du får utmana den tanken och dig själv i relation till det – stanna upp, lyssna in – uttrycka och bli sedd, hörd?

Vad kan få växa ur och inifrån dig, när du får upp till ytan och varmt hålla om, de sorger och utmaningar livet kanske har givit dig? I litet och stort – här får allt finnas.

Varje stund i cirkeln är unik, att du som deltar bidrar genom att vara just Du. Vi går i kontakt med stunden, kroppen, skrivandet – det som varit och det som kommer.

~ Beroende på hur pandemin artar sig, hanterar vi helgen lite olika sett till antal deltagare med mera.

Din investering (kurs och retreat tillsammans med helpension som innefattar samtliga måltider, boende, lakan och handduk, kaffe och te, snacks, dryck samt vedeldad bastu och badtunna).

Delat rum 5300 kr
Privat rum 6100 kr
Privat stuga 8100 kr

Intresseanmäl gärna så snart du vet, om du har ett ja inom dig. Det hjälper oss att planera lite bättre! Anmälan är ej bindande förrän 14 dagar innan kursstart.

Bokning sker genom www.akkameditation.se

Tove Eloa Öberg
Socionom & healer
Akka Meditation

0739-136 331
tove@akkameditation.se

Mer

Tid

3 (Fredag) 16:00 - 5 (Söndag) 13:30

Plats

Mavens stugor

Hangvar flenvike 903 c

Scroll to Top
X
X